Ugovoreno otvaranje još 23 prodajna mesta za elektronske karte GSP-a

GSP je ugovorio otvaranje 23 dodatna prodajna mesta za elektronske autobuske karte.
Ugovoreno otvaranje još 23 prodajna mesta za elektronske karte GSP-a
Foto: 021.rs
Ovim će se značajno povećati broj kioska na kojima se mogu dopuniti elektronske karte sistema "NSMART" i olakšati građanima nabavka karata za javni prevoz.
Trenutno GSP ima sedam mesta gde se mogu dopuniti karte, što je malo i zbog toga često dolazi do pojave redova, posebno početkom meseca kada većina građana dopunjava karte.
GSP je ugovor potpisao s firmom "Maxim & Co" po ceni od šest miliona dinara s PDV-om. Ova firma je poznata po tome što godinama održava autobuska stajališta i ima mrežu kioska na njima.
 
Gradski prevoznik će ovoj firmi ustupiti 23 aparata sa softverom koji omogućava pružanje ove usluge građanima.
 
Prema tenderu, dopuna "elektronskih novčanika", kako ih GSP naziva, treba da bude omogućena svakog radnog dana u periodu od 7 do 20 časova, a subotom od 7 do 16 časova. Takođe, nedeljom mora da radi minimum pet prodajnih mesta i to od 7 do 14 časova.
 
Istovremeno, "Maxim & Co" sada ima rok od 30 dana da na najmanje pet prodajnih mesta instalira multimedijalne informacione ekrane koji će prikazivati mrežu linija, kako bi se građani mogli informisati o mreži linija GSP-a.
  • Pecaros

    29.10.2023 21:56
    Realno
    Nama nista ne valja takav smo mi narod karta jeftinija a ni i kulinu banu platis i gotovo karticom ili kesom zar je bitno
  • NS

    27.10.2023 08:55
    Pored dopuna el. kartica bilo bi zgodno da mogu da se kupe i obicne karte za jednu voznju. Zasto da ne?!
  • Narcos

    27.10.2023 06:59
    Autobus Turizam
    Svaka čast za ugovor.
    Narcos Nju Nau rastura u pogledu prevoza elite po gradskim četvrtima. Neki dobiju novog Super-B-a, neki novog Volvo-a, sve sa državnim servisima i gorivom. Neki ćemo autobusom - "i to srpski Mercedes, bre!" kaže glavni Narcos. A ono - turski Mercedesi. I to po jakoj ceni, toliko da im čak i jajare* poštari traže veću platu (*kod prošlog štrajka se vratili na posao za karton jaja mesečno).
    Baš kvalitet na sve strane.
    Svaka čast za ugovor. Ovo je pozitivan ugovor, i za građane i za turizam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti