Zbog radova: Sele se delovi klinika u sklopu KCV

Bolnički deo Klinike za urologiju Kliničkog centra Vojvodine preselјen je zbog rekonstrukcije, navode u ustanovi.
Zbog radova: Sele se delovi klinika u sklopu KCV
Foto: 021.rs
Stacionarni deo ove klinike je premešten u zgradu Klinike za medicinsku rehabilitaciju, deo "C" i "D", na drugom spratu.
Deo dnevne bolnice, gde se obavlja terapija LHRH agonistima, BCG terapija i redovne promene urinarnih katetera, premešten je u bolnicu na Mišeluku, dok se urološko-onkološka komisija obavlja na Polikliničkoj urološkoj službi KCV.
RTG dijagnostika (ševasi, mikciona uretrocistografija, uretrocistografija) i plasiranje perkutanih nefrostoma sprovodiće se u Centru za radiologiju.
 
Posete pacijentima su zabranjene, a informacije o stanju bolesnika mogu se dobiti svakog radnog dana od 13 do14 časova na broj telefona 021/484-3337.
  • Пацијент

    27.10.2023 13:48
    И до сада су били истурена оделења,уђеш у стару клинику по упут па у нову на клоноскопију па опет у стару по дијагнозу-налаз

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti