VIDEO: Prodaje se luksuzna kuća u Veterniku, ima bazen i teretanu

Ukoliko tragate za nekretninom koja bi mogla da vam postane dom ili biste je iskoristili za biznis, onda je objekat u Veterniku dobra prilika.
VIDEO: Prodaje se luksuzna kuća u Veterniku, ima bazen i teretanu
Foto: NS-Group nekretnine
Potpuno renovirana kuća, sa prostranim parkingom, bazenom i teretanom, oglašena je na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine.
 
Ova prostrana kuća, uknjižena na 101 kvadratni metar, u stvarnosti nudi preko 200 kvadratnih metara životnog prostora. Sa šest soba, kuća pruža sav komfor koji možete da zamislite. 
Na prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom i ostavom, veliki dnevni boravak i tri spavaće sobe, od kojih najveća ima američki plakar.

Na spratu je prostrana soba koja služi i kao dnevni boravak i spavaća soba, a takođe ima američki plakar i veliko kupatilo.
Ali, kuća nije samo ono što se nalazi unutra. Njeno dvorište takođe nudi mnogo toka. Plac ima 608 kvadratnih metara, a u dvorištu se nalazi bazen sa slanom vodom i uređen travnjak sa tujama.
 
 
"U zadnjem delu dvorišta nalazi se objekat u čijem sastavu se nalaze roštilj, zidana pica peć, sušara, sto sa 30 sedećih mesta, kao i teretana sa kupatilom. Kuća se prodaje kompletno nameštena sa tehnikom. Ceo objekat i dvorište su pod video nadzorom. Grejanje je na gas i u većem delu kuće je podno, a greje se i bazen. Unutrašnjost kuće je rađena u rustik stilu", poručuje u NS-Group nekretnine.
 
 
Nekretnina podrazumeva internet, kablovsku, telefon, video nadzor. U ovom objektu ćete se grejati na gas, a u većem delu kuće sprovedeno je i podno grejanje. 
 
 
Sve ovo dolazi sa cenom od 455.000 evra. Za više informacija i fotografija, posetite sajt NS-Group nekretnine

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti