Love Hunters objavili novi album, spremaju se svirke

Novosadski bend "Love Hunters" objavili su novi album "Mother Mono Father Demo".
Love Hunters objavili novi album, spremaju se svirke
Foto: 021.rs
Izdanje novog albuma na vinilu je dostupno u pretprodaji do 17. novembra, a promovisaće ga 14. decembra koncertom u Beogradu.
Posle osam godina izdavačke pauze grupa Love Hunters objavljuje novi, osmi studijski album.
Reč je o novosadskoj grupi koja je tokom devedesetih relativno brzo uspela da skrene pažnju šire muzičke javnosti intrigantnim tekstovima, a pre svega specifičnim izrazom njenog frontmena Milana Mumina.
 
Album "Mother Mono Father Demo" dolazi u trenutku temeljnog redefinisanja kompletnog izraza grupe Love Hunters. Između dva izdanja Mumin je objavio dva solo albuma u Americi, snimio je igrani film "Love Hunter" i dva dokumentarca o bendu, a objavljeni su lajv album i DVD.
 
"Ovo je, svakako, album koji smo kao bend dugo čekali. Posle nekoliko neuspelih pregovora sa nekoliko izdavačkih kuća, on konačno izlazi za kuću Mascom i to na vinilu, što nam je bilo i najbitnije", izjavio je Milan Mumin za headliner.rs, povodom izlaska albuma.
 
Huntersi nastupaju u standardnoj postavi: dve gitare, bas, bubanj i vokal. Pored nekoliko pesama koje već izvode na koncertima, istakli su se neki favoriti poput numera "IFL", "The Aunt" ili "New Baby Overdose". 
 
Album "Mother Mono Father Demo", prema rečima Mumina, zauzima posebno mesto u njegovoj karijeri, prvenstveno zbog nekoliko atipičnih pesama za Hunterse.
 
  • Nikola NS

    01.11.2023 07:12
    Lepa vedt
    Veliki šmekeri napokon da nas spasu od navale loših bitova.
    Za nas analogne napokon

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti