Gradonačelnik Đurić brani Vučića u kampanji: "Bolesne frustracije i nemoć"

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić poručuje da "laži i mržnja nikada neće zaustaviti Srbiju, niti njenog predsednika Aleksandra Vučića".
Gradonačelnik Đurić brani Vučića u kampanji: "Bolesne frustracije i nemoć"
Foto: 021.rs
U objavi na Instagramu Đurić targetira list Danas zbog teksta "Albanac u Beogradu: Ko je fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac" i time se pridružuje današnjoj kampanji naprednjaka protiv ovog lista.

U objavi koju, čini se, šalje na instrukciju SNS, Đurić kaže da je beogradskom listu "meta ono najsvetije, a to je porodica našeg predsednika, njegova deca i roditelji".

"(To) nisu ništa drugo već izraz bolesnih frustracija i nemoći da se pobedi Aleksandar Vučić i SNS. I sasvim je jasno da oni tu prljavu kampanju nastavljaju, i da neće prezati ni od čega. Ni obraza, ni časti, ni trunke ljudskosti nemaju ti kvazi političari i njihovi finansijeri. Mržnja prema sopstvenom narodu i mržnja zbog uspeha sopstvene zemlje vidi se u svakom slovu njihovih propagandnih tekstova, i svakoj sekundi njihovih sramnih propagandnih filmova protiv Aleksandra Vučića", navodi se u objavi gradonačelnika Novog Sada.

Prethodno su objave na istu temu, sa sličnim rečnikom, imali i Ana Brnabić, Tomislav Momirović, Vladimir Orlić, Milenko Jovanov...

Sve je počelo nakon što je Vučić na jednom od gostovanja rekao da optužuju da mu je otac Fahri Musliu, što nije tačno. 
 
Nakon toga se oglasio Musliu, poručivši za danas da je "jadno kada se političari i novinari bave izmišljotinama i klevetama zarad nekog ličnog, prljavog interesa i nemoći".
 
Usledio je i Danasov tekst u kom, osim naslova koji privlači pažnju, nema ničega sporno. Naprotiv, tekst se bavi upravo načinom na koji je ova teorija zavere došla do javnosti i razobličuje neistine.
  • Sivonja

    04.11.2023 23:04
    Laži i mržnja mu ne mogu ništa, ali vaš glas na izborima može! Osim ako i tu ne bude laži.
  • Pljuc

    04.11.2023 07:34
    Sinoć se čujem sa dobrim drugarom. Radi napolju, pa smo samo tako u kontaktu.
    Do sada sam ga uvek provocirao (dobri smo, pa mogu) pljujući po Vučiću. Onako, nisko, nefer i nedemokratski, bolesno i nemoćno... A on ga branio.
    Kaaaad, gle čuda, juče on osuo po Vučiću. Meni ostalo samo da ga branim, nisko, nefer i nedemokratski, bolesno i nemoćno...
    Jbt. osećam se šugavo k'o da sam gradonačelnik neki...
  • Лиманац

    04.11.2023 01:27
    Подршка градоначелнику Вучићу! Опозиционе лажи га само чине јачим! Што више лаже те дуже ће те га гледати!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti