Đurić o tvrdnji da je Egić napao Veselinovića: Još jedna laž đilasovaca

Gradonačelnik Novog Sada i predsednik novosadskog odbora SNS Milan Đurić rekao je da je tvrdnja Janka Veselinovića da ga je napao direktor Gradskog zelenila Miloš Egić - "još jedna laž Đilasovaca".
Đurić o tvrdnji da je Egić napao Veselinovića: Još jedna laž đilasovaca
Foto: 021.rs
"Laže Janko Veselinović da ga je napao Miloš Egić, direktor Gradskog zelenila. Ali od njih ništa drugo građani ne mogu ni da očekuju osim laži i prljave kampanje. Ne mogu oni da zaustave napredak Novog Sada, ne mogu lažima da naškode ni predsedniku SNS Milošu Vučeviću kome su, za razliku od njih, Srbija i njeni građani na prvom mestu", rekao je Đurić.
Dodao je da ovo nije prvi put "da Đilasovci pokušavaju da plasiraju laži u nadi da će privući pažnju i prikupiti neke jeftine političke poene".
"Ali ne ide to tako. Narod vidi ko radi, ko se bori za njihove interese i ko se bori za Srbiju", zaključio je Đurić.
  • 313z

    13.11.2023 17:58
    Ima puno toga za brojanje
    Đurić o tvrdnji da je Egić napao Veselinovića: Još jedna laž đilasovaca

    Jel đurić prebrojao laži nazadnjaka, posebno vođine?
  • Zoran S.

    13.11.2023 12:43
    Đuriću, lagao si i da si panker. Nešto si drugo na p...
  • Lala

    13.11.2023 10:36
    Sve...
    moj do moga!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.