FOTO: Leci i QR kodovi protiv Marinike Tepić i Bore Novakovića u Novom Sadu

Negativna kampanja protiv opozicionih političara u Novom Sadu se nastavlja. Kao i u prethodnim slučajevima, na meti su Marinika Tepić i Borislav Novaković.
FOTO: Leci i QR kodovi protiv Marinike Tepić i Bore Novakovića u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Redakciji portala 021.rs obratila se Novosađanka, stanovnica Telepa, koja je u svom poštanskom sandučetu zatekla letke protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

"Upravo sam našla ovo u sandučetu, dva primerka. Blago rečeno povraća mi se od ovako prljave kampanje, šta još reći", navela je ova Novosađanka.

Na samom letku Marinika Tepić se naziva pogrdnim imenom, a optužuje se da je htela da "etiketira ceo srpski narod kao genocidan".
 
Nasuprot tome, po gradu su se pojavile i nalepnice sa QR kodom. Kada se kod skenira, link vas vodi ka jutjub kanalu koji je napravljen pre nekoliko godina i na kojem postoji pet video snimaka.
 
Svih pet snimaka je o  potpredsedniku Narodnog pokreta Srbije Borislavu Novakoviću.
 
Kako je ispričao jedan Novosađanin, na lepljenju ovih nalepnica angažovani su i tinejdžeri. 
  • Bezelbub

    17.11.2023 10:31
    Nikada ne skenirajtw QR kodove ako apsolutno niste sigurni šta su. QR kod je idealan vektor napada, jer ga je lako falsifikovati ubaciti malware u telefon.
  • 002211

    17.11.2023 08:53
    A šta su glavni SNS-ovci u odnosu na njih??
  • Mandrak

    16.11.2023 20:56
    Mi smo u društvenom eksperimentu, bez sumnje. Za deset godina su sve što se finansira od poreza namestili da je samo njima dostupno i svi smo njihovi robovi kojima je zabranjeno i da "govore kao političari". Da li razumete da oni spaljuju kuće, gaze kolima, zlostavljaju devojke, trguju oružjem, kontrolišu bande i trgovinu ljudima, kontrolišu promet droge, uništavaju gradove, zagađuju vodu, zemlju i vazduh i otimaju bez ustezanja sve što požele, od vila na Dedinju do čitavih planina. Razmislite, ako bi se nekom gadnom gmazu dopalo nešto vaše ili neko vaš, kako biste se odbranili? Da li ste spremni da pristanete da i vašoj deci život prođe u zaziranju od razbojnika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti