Odlučeno koje će boje biti glasački listić za pokrajinske izbore

Glasački listić za glasanje na pokrajinskim izborima biće boje Pantone 5135U, što Pokrajinska izborna komisija naziva sivom.
Odlučeno koje će boje biti glasački listić za pokrajinske izbore
Foto: 021.rs
Kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na papiru rezeda (zelene) boje. 

Glasačke listiće štampaće "Službeni glasnik".

Pokrajinski izbori raspisani su u četvrtak, 16. novembra, što je po zakonu bio poslednji dan da bi mogli da budu održani 17. decembra, kako je bilo najavljeno.
 
 
Inače, ranije je Republička izborna komisija odlučila da će izborni listić za parlamentarne izbore biti boje svetle kajsije.
  • Brana

    17.11.2023 12:49
    Kao pleve
    Svaki dobijen ispunjen listić se jednom žvrljotinom pretvara u nevažeći. Imamo mi kičmu i mišljenje i ne podnosimo ucene.
  • Балкан Експрес избор

    17.11.2023 12:01
    Буђави јеси и ти два пута гласо ? Не нисам , Ниси ? Па кажем јесам
  • Hudini

    17.11.2023 11:21
    Ovo sa dve licne karte i dve prijave adrese,na birackom mestu ne postoji elektronska baza glasaca da li je neko vec glasao nego samo biracki spisak ,sprej sa palca se lako skida uljem za kocnice automobila,sve brise a nista sprava - citac ne ocitava,sta ti je ulje za kocnice moderna tehnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti