Obustava saobraćaja kroz Sremske Karlovce u subotu na osam sati: Evo kako će autobusi ići

Saobraćaj na putu kroz Sremske Karlovce biće potpuno obustavljen u subotu, 18. novembra. Zbog ovoga ni autobusi GSP "Novi Sad" neće saobraćati do 13 časova.
Obustava saobraćaja kroz Sremske Karlovce u subotu na osam sati: Evo kako će autobusi ići
Foto: 021.rs
Kako je najavljeno iz opštinske uprave, saobraćaj će na deonici od Petrovaradinske ulice do Zanoša biti obustavljen od 8 do 16 časova zbog nanošenja habajućeg sloja asfalta u okviru rekonstrukcije državnog puta kroz Sremske Karlovce.
 
Zbog toga ni autobusi GSP koji saobraćaju do Sremskih Karlovaca neće biti u mogućnosti da idu ovom trasom, navode iz ovog preduzeća. Autobuski saobraćaj do Čortanovaca biće obustavljen do završetka radova.
Objašnjavaju da autobusi na linijama 61 i 62 neće saobraćatu u periodu od 6 do 13 časova, ali da će svi polasci iz Sremskih Karlovaca i Čortanovaca do 6.30 biti redovno obavljeni.
 
Nakon 13 časova, autobusi će iz Novog Sada do Sremskih Karlovaca saobraćati do vijadukta u Sremskim Karlovcima, a potom vijaduktom do platoa u blizini restorana "Dunav".
Na ovom platou će se autobusi okretati i praviti pauzu do narednog polaska po redu vožnje.
 
"Nakon završetka asfaltiranja, što se očekuje istog dana, autobusi će saobraćati redovnim trasama kroz Sremske Karlovce", navode iz JGSP "Novi Sad.
 
 
Iz Opštine Sremski Karlovci poručili su sugrađanima i ostalim učesnicima u saobraćaju da za vreme radova za ulazak u Novi Sad koriste put preko Iriškog venca ili auto-put. 
 
"Subotnjim radovima biće završeno asfaltiranje kompletne donice državnog puta u Sremskim Karlovcima, nakon čega sledi postavljanje bankina, saobraćajne signalizacije i uređenje putnog pojasa", poručili su iz opštinske uprave.
  • Miki

    01.12.2023 14:20
    A rekli do 10.10
    Nečuveno! Umesto za mesec dana rade tri meseca. Umesto 25km trebam prelaziti 50km do odredista
  • Advokat

    19.11.2023 17:53
    Aman breee
    Kad je zavrsetak ?
    posle bankina i znakova ce da se sete kanala
    … odvoda … dovoda…
    Oli se zavrsit’ pre Bozica ?
    Pravoslavnog ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti