Proglašena SNS lista za pokrajinske izbore

Pokrajinska izborna komisija proglasila je danas izbornu listu "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" za pokrajinske izbore u Vojvodini 17. decembra.
To je prva proglašena lista za pokrajinske izbore.
Kako se navodi u saopštenju, Komisija je donela i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana u proširenom sastavu Pokrajinske izborne komisije. 
Kako se može videti na društvenim mrežama naprednjaka, građani su juče na više lokacija u gradu i prigradskim naseljima stajali u redovima kako bi dali svoj potpis ovoj listi.
 
Podsetimo da su juče i zvanično raspisani pokrajinski izbori za 17. decembar, kad su i republički.
Učesnici na pokrajinskim izborima imaju rok od samo devet dana, do 26. novembra u ponoć, da podnesu izborne liste sa overenim izjavama podrške građana.
  • Синиша

    21.12.2023 08:41
    Свака част, бурек и пецива поскупели за 20% одмах после избора. Напредно нема шта!
  • Шетач кера

    17.11.2023 18:30
    Када буду локални биће Нови Сад не сме да стане,можда би лепше за нас Новосађане са правим адресама становања звучало Кум и Кума не сму да стану

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.