Tribina "ProGlas" danas u Novom Sadu: Veliki ekran ispred Radničkog doma

Inicijativa ProGlas saopštila je da će danas tokom tribine u Novom Sadu zbog velikog interesovanja građana, ispred sale Radničkog doma, gde se tribina održava, biti postavljen veliki ekran.
Tribina "ProGlas" danas u Novom Sadu: Veliki ekran ispred Radničkog doma
Foto: 021.rs
"Inače, organizatorima tribine nije omogućeno iznajmljivanje većeg prostora, dok su u Kragujevcu vrata zatvorena za dolazak predstavnika inicijative, odnosno, odbijen je zahtev za korišćenje sale", saopštili su inicijatori ProGlasa.
Najavili su da će tekst i ciljeve inicijative, koji se tiču buđenja društvene svesti i izlaska na glasanje, u Novom Sadu predstaviti reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, profesorka Ivanka Popović, profesorka Marijana Pajvančić, profesor Filip Ejdus, reditelj Srdan Golubović i novinar i voditelj Zoran Kesić.
Iza inicijative ProGlas stali su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.
 
Tribina će početi u 18 časova.
 
Radnički dom se nalazi na Bulevaru Mihajla Pupina 24. 
 
Inicijativu je do sada potpisalo skoro 120.000 građana, među kojima i više desetina javnih ličnosti.
  • ekosremac

    20.11.2023 08:58
    a ceca?
    a Ceca zasto ona ne dolazi?
  • Dunav

    20.11.2023 08:56
    veliki bim, bum
    ajd sto je veliki bim ispred al sto i seselj u komsiluku jos uvek visi, e to je demokratija.
  • Imre

    20.11.2023 08:25
    Dolazim obavezno!Podrška dijalogu i toleranciji.Ali lustracije mora biti, da nam se ovo sektaško zlo više nikad ne ponovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti