Kupite stan u Novom Sadu na "Smaragdni petak"

Kompanija Emerald Hill, ugledni investitor stambenih objekata u Novom Sadu, organizuje akcijske dane pod nazivom Smaragdni petak, 24. i 25. novembra.
Svi zainteresovani kupci imaće ekskluzivnu priliku da obezbede kupovinu odličnog stana po najpovoljnijim uslovima u objektu "Marinera Residence" koji se gradi u Mornarskoj ulici.
 
Tokom ova dva dana, potencijalnim kupcima će biti omogućeno da se upoznaju sa svim specifičnostima i detaljima projekata.
"Marinera Residence" je višeporodični stambeni objekat, koga predstavljaju dve četvorospratne lamele sa ukupno 77 stambenih jedinica, jednim lokalom, garažama u prizemlju objekta i garažnim mestima u suterenskoj etaži.
 
Objekat se gradi u ulici Mornarska broj 23 u Novom Sadu, lokaciji koja je jedna od najpopularnijih gradskih lokacija sa mnoštvom sadržaja u neposrednoj blizini koji su potrebni za ugodno porodično stanovanje. 
Jovan Nedeljkov, direktor prodaje u "Emerald Hill", za 021.rs kaže ističe da se uz sam objekat prostire velika zelena površina "koja daje poseban komfor porodicama i svim budućim stanarima".
 
"Sam projekat nudi stanove različitih kvadratura i sobnosti, i ispunjava kriterijume svih kategorija kupaca. Posebno bih istakao stanove na povučenoj etaži koji pored odličnog rasporeda poseduju velike terase sa pogledom na parkovsku površinu", navodi Nedeljkov.
 
 
Da li ste nekada kupili stan na Crni petak? Ne mora sve da bude crno, učinimo ovaj petak dragocenim.
 
Termini prezentacija za Smaragdni petak se zakazuju, a to je moguće učiniti pozivom na broj 069 82 00 139.
 
Više informacija možete pronaći na sajtu emeraldhill.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti