Novosađani, zbog velikih radova danas i sutra slabiji pritisak vode, moguć i potpuni nestanak

Pritisak vode u celom Novom Sadu u sredu, 22. i četvrtak, 23. novembra biće znatno slabiji, a povremeno može doći i do potpunog nestanka vode.
Novosađani, zbog velikih radova danas i sutra slabiji pritisak vode, moguć i potpuni nestanak
Foto: 021.rs
Kako kažu u "Vodovodu i kanalizaciji", razlog je rekonstrukcija cevovoda u zatvaračnici aeratora u Fabrici vode. 
 
"Celokupnu investiciju finansira Grad Novi Sad i od velikog je značaja za buduće stabilnije vodosnabdevanje. Ovi radovi podrazumevaju zamenu dotrajalih građevinskih i mašinskih delova sistema koji su konstruktivno najzahtevniji. 'Vodovod i kanalizacija' redovno radi, kako na izgradnji i rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže, tako i na održavanju postojećih objekata koji su od ključnog značaja za uredno vodosnabdevanje grada. U planu je da do kraja ove godine završimo i rekonstrukciju cevovoda na drugom ulazu aeratora", kažu u ovom javno-komunalnom preduzeću. 
Radovi će se izvoditi od srede, 22. novembra, od šest sati ujutru, do četvrtka, 23. novembra, do šest sati ujutru.
 
"Za vreme radova pritisak u vodovodnoj mreži će biti znatno smanjen i postoji mogućnost da će doći i do povremenih prekida u isporuci vode. Stabilizaciju u vodosnabdevanju očekujemo u četvrtak, u kasnim večernjim satima", dodaju u ovom preduzeću.
Apeluju na Novosađane da vodu troše racionalno i namenski.
  • Sugrađanka

    24.11.2023 11:25
    A zna li se zašto, u Boška Buhe 10 a, nema vode ni 24.11? Sinoć je, konačno, bio normalan pritisak, jutros opet nema vode.
  • Da izjavim

    23.11.2023 19:27
    Čitam komentare. Razumem da su ljudi besni. U centru grada gde radim, bilo je vode ova dva dana, kod kuće (Klisa) ne znam dal je nestajalo dok sam bio na poslu, ali kada sam se vratio, bio jeste bio slabiji, ali je bilo vode.
  • L IV

    23.11.2023 09:13
    Kod nas na limanu 4 uopšte nije nestajalo vode. Pritisak jak apsolutno ništa se nije primetilo, džabe smo punili kadu i sve moguće lavore po kući. Na limanu 1 slabiji pritisak, a na limanu dva npr je bilo potpune obustave... ne znam kako i od čega to zavisi ali svakako nije bilo svima isto, niti je tačno da je ceo grad bio dva dana bez vode - ali neki delovi jesu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti