Gradska poreska poručila Novosađanima koji imaju e-sanduče: Do kraja godine obaveštenja o dugovanju

Gradska poreska uprava obaveštava Novosađane koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, da će se do kraja godine dostavljati obaveštenja o stanju duga.
Gradska poreska poručila Novosađanima koji imaju e-sanduče: Do kraja godine obaveštenja o dugovanju
Foto: 021.rs
Uputstvo za preuzimanje dokumenta iz eSandučeta poreski obveznici mogu pronaći na sajtu eUprave OVDE .
Isto je moguće pronaći i na sajtu Gradske poreske uprave.
"Gradska poreska uprava apeluje na poreske obveznike da izvrše uvid u stanje svojih obaveza po osnovu poreza na imovinu, u cilju izmirenja dospelih obaveza", kažu u poreskoj.
  • Nenad

    20.11.2023 19:34
    Zamajavanje zbunjenih
    Ovo služi da zaplaši građane koji nemaju sertifikat za Online rad.
    Svi oni građani koji poseduju el. potpis ili mob. sertifikat, svakako mogu proveriti stanje na sajtu lokalne i republičke PU kao i za sve druge državne institucije koje to omogućavaju. I većina njih to odavno i radi.
    E-uprava je samo karika u pristupu mnogim servisima, a njihovo e-sanduče je promašaj, jer ga već imaju u dve nekompatibilne verzije. Tako da u jedno "sanduče" stiže pošta iz PU, a u drugo iz RGZ ili VV.
  • Jaca

    20.11.2023 18:50
    Ppoorreezz
    Zafalilo para izgleda za izbore. Nemamo novca ni hranu da platimo, a ne porez…stan 31m2 porez 13000, zgrada stara 17 godina. Ludilo.
  • Гашпар

    20.11.2023 14:23
    Гашпар
    Оћемо много да платимо?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti