PIK proglasio liste SVM-a, koalicije NADA i koalicije Srbija protiv nasilja

Pokrajinska izborna komisija proglasila je danas tri izborne liste za predstojeće pokrajinske izbore koji će se održati 17. decembra u Vojvodini.
PIK proglasio liste SVM-a, koalicije NADA i koalicije Srbija protiv nasilja
Foto: 021.rs
Proglašene su lista koalicije NADA, koju čine Novi DSS i POKS, lista koju je podne Savez vojvođanskih Mađara, kao i lista "Srbija protiv nasilja", koju je podnela koalicija "Srbija protiv nasilja".
 
Komisija je donela i Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Pokrajinske izborne komisije u proširenom sastavu na predloge koje su odvojeno podnele izborne liste Saveza vojvođanskih Mađara i lista Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek.
U nastavku rada, članovi Komisije doneli su Rešenje o prestanku funkcije zameniku predsednika izborne Komisije grada Sremska Mitrovica u stalnom sastavu, kao i Rešenje o imenovanju zamenika predsednika izborne Komisije grada Sremska Mitrovica u stalnom sastavu.
 
Komisija je donela Rešenje prestanku funkcije člana izborne Komisije opštine Kovin u stalnom sastavu i Rešenje o imenovanju člana izborne Komisije opštine Kovin u stalnom sastavu.
Komisija je donela Odluku o poveravanju poslova biračkim odborima na biračkim mestima koji će sprovoditi izbore za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisane za 17. decembar 2023. godine
 
Komisija je donela Uputstvo lokalnim izbornim komisijama koje će sprovoditi izbore za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, raspisane za 17. decembar 2023. godine i Uputstvo o primopredaji izbornog materijala pre i posle glasanja.
  • R49

    23.11.2023 17:51
    Najvažnije
    Nije bitno ko sve učestvuje u izborima. Važno je da izbori budu pošteni, ako je moguće.
  • Nikola

    23.11.2023 02:49
    SVM se vraća u Vranje jači nego ikad!
  • Andrija Šrek

    22.11.2023 21:04
    Lista najblaže rečeno, skandalozna!

    DS kao stožer i nekadašnji spiritus movens progresivne Srbije, da ne dobije ni jedno od prvih 5 mesta?! A SSP čak 2? Sramotno!

    Marinika je izgleda rešila da "namiri" familiju, pošto joj se na listi nalazi više od dvoje bliskih rođaka.
    Radivoje Jovović je poslednje legalno završio srednju školu, sve dalje su "privatni" fakulteti!
    Prvih pet likova apsolutno nepoznati široj javnosti, kao da je to neko namerno tako želeo?!

    Skandal!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti