FOTO Euromedik napokon i u Novom Sadu: Akcijska sniženja povodom otvaranja

Euromedik Dom zdravlja nedavno se proširio na Novi Sad i sada se nalazi u ulici Nikole Pašića 17, a otvara se u ponedeljak, 4. decembra.
FOTO Euromedik napokon i u Novom Sadu: Akcijska sniženja povodom otvaranja
Foto: 021.rs
Povodom otvaranja svi pacijenti moći će njihove usluge da koriste po akcijskim cenama, najavljuju iz ove ustanove.
 
Kako i sami kažu, ovo je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, a koji postoji više od 20 godina. Euromedik u Beogradu, svom matičnom gradu, osim domova zdravlja ima i svoje poliklinike i bolnice.
"Trudimo se da usluge obavljamo po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist naših pacijenata. U lečenju koristimo najsavremeniju i sertifikovanu medicinsku opremu", ističu iz Euromedika.
 
Nastali su sa ciljem da korisnicima omoguće najkvalitetniju medicinsku uslugu, zbog čega imaju više stotina zaposlenih lekara specijalista, medicinskih sestara, tehničara, fizioterapeura, RTG tehničara - koji su odnedavno dostupni i Novosađanima.
Koje su usluge dostupne u Pašićevoj?
 
Euromedik je nakon više od 20 godina poslovanja u Beogradu odlučio da se proširi i na druge gradove, te je od početka decembra i u Pašićevoj.
 
Novosađani će sada moći da obavljaju razne vrste specijalističkih i dijagnostičkih pregleda, i to po akcijskoj ceni.
 
"U Euromediku u Pašićevoj možete uraditi sve vrste dijagnostičkih pregleda: ultrazvučne pomoću najsavremenijih aparata, rendgen - snimanje različitih delova tela primenom X zraka, kao i mamografiju - rendgensku tehniku za rano otkrivanje oboljenja dojke", poručuju iz ovog Doma zdravlja.
 
  
 
Dodaju da će građani moći da idu i na OCT - optički koherentnu tomografiju, koja je najpreciznija metoda u dijagnostikovanju bolesti mrežnjače i praćenje učinka terapije, kao i na kompjutersko testiranje vidnog polja za rano postavljanje dijagnoze glaukoma.
 
"U Domu zdravlja mogu se uraditi sve biohemijske i hematološke analize, kao i analiza hormona i tumor marketa, virusološke i imunološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije i patohistologije", navode iz Euromedika.
 
U ovoj ustanovi Novosađani će moći i da koriste usluge iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.
 
"U Euromediku postoji mogućnost primene svih metoda elektro terapijskih procedura, odnosno laser, ultrazvuk, sve vrste struja i magneta. Novosađani će moći i da idu na kinoezoterapijske vežbe i 'shock wave' terapije", navode oni.
 
  
Foto: Euromedik
 
Dakle, u Domu zdravlja Euromedik u Pašićevoj dostupne su usluge lekara iz oblasti interne medicine, kardiologije, ginekologije, dermatovenerologije, ultrazvučne dijagnostike, otorinolaringologije, oftalmologije, fizikalne medicine, pedijatrije i laboratorije. 
 
Pacijenti će moći da rade ultrazvuk abdomena, srca, ginekološki i urološki ultrazvuk, kao i štitne žlezde, dojki, kolor dopler krvnih sudova vrata, ultrazvuk zglobova, ali i ekspertni u trudnoći.
 
U Domu zdravlja u Pašićevoj dostupni su i Holter EKG i TA, spirometrija, glaukomska obrada, audiometrija i timpanometrija.
U okviru Euromedik sistema dostupni su i paketi pregleda. 
 
Kardiološki paket obuhvata pregled kardiologa, EKG i ultrazvuk srca sa kolor doplerom. U ginekološki paket spadaju pregled, ultrazvuk, kolposkopija, papa test i grupa vaginalnog sekreta. Dermatološki obuhvata pregled sa dermatoskopijom (pregled mladeža), a ORL paket podrazumeva pregled sa audiometrijom i timpanometrijom.
 
Zakazivanje pregleda se radi telefonski, a za sve informacije možete od ponedeljka, 4. decembra pozvati Euromedik Dom zdravlja na brojeve telefona: 062/298-382 i 021/2100-544. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 7 do 21 čas, subotom od 7 do 15 časova, a nedelja je neradna.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti