Novosadski vatrogasci ove godine spasili živote 65 ljudi

Vatrogasci-spasioci Novog Sada su ove godine intervenisali 2.638 puta i spasili 65 građana.
Novosadski vatrogasci ove godine spasili živote 65 ljudi
Foto: Grad Novi Sad
To je danas istakao vršilac dužnosti načelnika Sektora Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije za vanredne situacije Luka Čaušić, koji je posetio gradilište vatrogasne stanice u Futogu
"Novi Sad je postao velegrad koji svakako mora da se brani iz više lokacija kada su u pitanju vanredni događaji", rekao je on.
Čaušić se zahvalio gradonačelniku Novog Sada Milanu Đuriću za donaciju nove autocisterne i opreme za novosadsku Vatrogasno-spasilačku brigadu.
"Ove godine rekonstruišemo više od 30 objekata, izgradnja 20 jedinica je u toku. Izgradili smo jedinice u Trgovištu, Aleksandrovcu, otvaramo uskoro objekat u Aleksincu i Kuli. Očekujemo 77 novih kamiona, a kupljena su četiri helikoptera za gašenje požara", naveo je Čaušić i ocenio da je zato ova godina period istorijskog ulaganja u Sektor za vanredne situacije.
  • Ema

    29.11.2023 17:46
    Heroji
    Bravo heroji!
  • Goran NS

    29.11.2023 17:33
    BRAVO ZA OVE HRABRE LJUDE!!! nadam se da im drzava obezbedjuje ODLICNU PLATU i uslove rada!!!
  • Dule

    29.11.2023 17:17
    O tugo jesnja...
    Ovo je vest dana, a ne smaranje ko su ovi, a ko oni... BRAVO za vatrogasce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti