Na šta se Novosađani žale: Buka iz kafane, ne održava se zelena površina...

Sugrađanin iz Fruškogorske ulice požalio se gradskoj Komisiji za predstavke i predloge na, kako tvrdi, bespravno uzurpiranje lokala u prizemlju njihove zgrade, u kojem se nalazi kafana.
Na šta se Novosađani žale: Buka iz kafane, ne održava se zelena površina...
Foto: 021.rs
Prema njegovim rečima, iz kafane se čuje velika buka, glasna muzika traje do duboko u noć, a neretko se remeti javni red i mir. 
 
Stanari zgrade su potpisali peticiju u kojoj traže od nadležnih da se kafana zatvori, a lokal, koji je bespravno uzurpiran, stavi stanarima na raspolaganje. 
Komisija je žalbu prosledila gradskim upravama za imovinu i za inspekcijske poslove.
Žitelj sa Klise, iz Kolubarske ulice, postavio je pitanje kada će se obaviti regulacija njihove ulice da bi mogla komunalno da se opremi, jer je, kako navodi, sada potpuno neuslovna za život usled delimične eksproprijacije. 
 
Ova predstavka biće upućena gradskim upravama za građevinsko zemljište i za imovinu, kao i Gradskom pravobranilaštvu.
 
Sugrađanin sa Salajke postavio je pitanje zašto se ne održava zelena površina na uglu Teodora Mandića i Graničarske ulice koja je nedavno uređena u okviru projekta "Evropska prestonica kulture Novi Sad - Novo mesto". 
 
Kako je naveo, postavljeni mobilijar je već devastiran, travu niko ne kosi i ne održava se zelenilo.
  • Petar

    01.12.2023 15:51
    Laž
    Prvo proverite šta je istina za lokal u Fruškogorskoj ulici pa onda pišite. Sve je laž ! Ceo kvart zna da čovek koji vam piše maltretira vlasnika lokala vec 3 godine ! Preko 300 prijava je podneo inspekciji a niti jedna kazna nije napisana!! Lokal čak nema ni ozvučenje. Zatvara se rano , nikada problama nije bilo. Mirno tiho uvek. Uostalom podjite popijete piće pa će vam sve biti jasno .Sve ovo znam jer sam stalni gost već 25 godina ! I da, lokal je vlasništvo poslovnog prosora vec 40 godina ,a ne stanara kako ste napisali. Toliko !!
  • /

    01.12.2023 10:19
    /
    bez istocnog melosa
  • usput

    01.12.2023 08:47
    komentar
    Svake gorine predajemo podneske ZIG-u ali mi i dalje nemamo pešačku stazu , kanalizaciju , atmsfersku kanalizaciju ..... i uvek dobijemo odgovor bićete obačeni u plan investicija za narednu godinu.Inspekcija nikako da , da nalog da vlasnik kuće Mihaila Lalića ukloni gradjevinski materijal , drva za loženje , kante za smeče sa javne površine i ako ima dvorišni prostor i eto to je samo mali delić brige o stanovnicima Adica bitno je da su nam uzeli novac za uredjenje gradjevinskog zemljišta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti