FOTO "Vatromet" ušteda u Novom Sadu: Pripremite se za praznične dane uz velike popuste

Uzbudljivo praznično razdoblje već je počelo, a svi se pripremamo za najčarobniji dan u godini - Novu godinu.
Novogodišnje odbrojavanje je počelo i traje sve do 17. decembra. Ovo odobrojavanje vam donosi brojne popuste, pogotovo u DekorDomu.
 
Svi smo uključeni u pripreme, od ukrašavanja domova do kupovine i biranja savršenih poklona. Deca šalju pisma Deda Mrazu, a svi zajedno se radujemo proslavi koja nas ispunjava srećom.
Danas, novogodišnje odbrojavanje postalo je globalni spektakl širom sveta, i kreće već tokom decembra. Tradicija koja dugo traje godina sada dobija savremenu dimenziju, okupljajući milione ljudi širom sveta u zajedničkom iščekivanju budućnosti. 
 
Pokloni stižu na vreme!
 
Praznici donose nove popuste na baš sve i to svaki dan. Najveći popust je sutra, požurite i uštedite na vreme, posetite DekorDom Living Concept prodavnicu na dobro poznatoj adresi Bulevar vojvode Stepe 36. Odbrojavamo zajedno koliko dana preostaje do Nove godine, i upravo toliko popusta na sav nesniženi asortiman
Svi ste pozvani da učestvujete i pronađete najbolje ponude, stvarajući prazničnu atmosferu u svom domu. Oko vas će biti Deda Mraz, blještava jelka, veseli patuljci, ukrasi i još mnogo toga. Neka vaša praznična sezona bude blistava, vesela i nezaboravna uz jelke koje su stvorene da donesu radost u vaš dom, dizajnirane za svačiji ukus i enterijer uz fantastičan popust od 35% do čak 50%!
 
 
Sa praznicima dolazi čarolija lampica, miris kolača i toplina porodičnih druženja. U DekorDomu razumeju važnost svih tih trenutaka. Osim fantastičnih ušteda, sada je prilika da pronađete savršene poklone za svoje najbliže i uživate u radosti koju donosite.
 
Ako ne možete da dočekate Deda Mraza, požurite u DekorDom prodavnicu ili prošetajte sajtom i odaberite poklone za sebe i vaše voljene, ko zna možda i čujete poznati uzvik "ho, ho, ho!"
 
Šta sve možete da pronađete u DekorDomu?
 
DekorDom je otvorio najveću radnju u Srbiji gde vas čekaju luksuzni proizvodi po super cenama, odražavajući savremeni način života. 
 
Opremanje stana nije više izazov jer ćete kod nas pronaći sve što vam je potrebno za uređenje kompletnog doma. Počevši od peškira, zavesa, posteljine, tapeta i ostale dekoracije, pa sve do krupnijih stvari kao što su kreveti, kaučevi, fotelje, trpezarijski stolovi, fantastične dečje sobe i slično.
 
  
 
Nismo zaboravili ni na one koji su zaslužni za raskošne i raznolike trpeze, te su za njih idealni pokloni tokom predstojećih praznika tanjiri, escajg i druga zanimljiva oprema za kuhinju, kao što su daske za posluživanje, otvarači za vino, i slično.
Sve za lepšu 2024.
 
Ovo je samo deo DekorDom prazničnog izloga, posetite nas na Bulevaru vojvode Stepe 36 i doživite prazničnu čaroliju u našem salonu. Takođe vam je dostupan i sajt DekorDom za još više poklona - za sve želje i sve generacije. 
 
Ako ste ljubitelj društvenih mreža pratite ih na Fejsbuku i Instagramu kako biste bili u toku sa posebnim i magičnim ponudama svaki dan i inspiracijom za uređenje vašeg doma.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti