"Čistoća" kupuje još jednu autočistilicu - spremljeno 19 miliona dinara

JKP "Čistoća" je raspisalo javnu nabavku za kupovinu još jedne autočistilice.
"Čistoća" kupuje još jednu autočistilicu - spremljeno 19 miliona dinara
Foto: 021.rs
Ovo će biti šesta autočistilica koja se kupuje u roku od godinu i po dana, a uz to, "Čistoća" koristi još jednu koju je nedavno iznajmila na period od godinu dana.

Kako se vidi iz tehničke dokumentacije, kupuje se autočistilica manjeg kapaciteta, a procenjena vrednost je 19 miliona dinara bez PDV-a.
Rok za dostavljanje ponuda je 21. decembar, a "Čistoća" očekuje da bude isporučena u roku od 150 kalendarskih dana.

Podsetimo da je "Čistoća" pre mesec dana za 8,4 miliona dinara iznajmila od firme "Mag centar" autočistilicu na godinu dana.
 
Prethodno je u tri odvojena tendera tokom proleća ove i prošle godine od firme "Nova oprema", koja je u sva tri slučaja bila ponuđač, kupila pet ovih radnih mašina za više od 149,5 miliona dinara sa PDV-om.
 
Ova oprema je plaćena pretežno sredstvima budžeta Novog Sada i Vojvodine, i sve je deo projekta obnove voznog parka "Čistoće" kojim je u poslednjih nekoliko meseci kupljen veći broj raznih kamiona i drugih specijalizovanih mašina za ukupno oko 350 miliona dinara.
  • Adičanin

    07.12.2023 10:40
    gde su ova
    vozila da prođu kroz glavnu ulicu Branka Čopića i ostalim ulicama na Adicama,gde prašina i blato se nalazi krajevima puta po 30 cm?!
  • Milan

    06.12.2023 21:51
    Realno
    Realno ovi beli kamioni sa četkama što stalno kruže po gradu, baš dobro čiste i grad je čistiji u zadnje vreme.
  • Мишел Тужибаба

    06.12.2023 19:30
    Који кадар ће да је вози стручан или партијски ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti