FOTO Ovo je "Basna": Veterinarska ambulanta u kojoj se vaši ljubimci osećaju kao kod kuće

Pet godina unazad, brojni Novosađani svoje poverenje kad je reč o brizi o ljubimcima daju veterinarskoj ambulanti "Basna" i posvećenoj ekipi veterinara i tehničara.
FOTO Ovo je "Basna": Veterinarska ambulanta u kojoj se vaši ljubimci osećaju kao kod kuće
Foto: 021.rs
Svaki ljubimac je priča za sebe. Zaslužuje pažnju i negu, naročito u trenucima kad su najranjiviji i kad prepoznaju da idu na onu čuvenu adresu - kod veterinara.
 
Bilo da je u pitanju rešavanje zdravstvenog problema, redovna vakcina, čišćenje od parazita ili redovan pregled opšteg stanja, svakom vlasniku bitno je da veterinari budu na visini zadatka. Takav je ceo tim veterinarske ambulante "Basna" u Fruškogorskoj 12, u koju ulaze zadovoljni Novosađani i njihovi ljubimci, a izlaze još zadovoljniji.
Srđan, Petar, Jovana i njihove kolege vode brigu o svakom pacijentu i, kako kažu, posla ima, ali se i tim širi. Već godinu dana ordinacija radi na novoj adresi, u većem i bolje opremljenom prostoru, gde se obavljaju rutinski i zahtevniji pregledi.
 
U "Basni" vašem ljubimcu možete da uradite sve krvne analize, uključujući hormone i biohemiju. Tu je i ultrazvuk po potrebi i proceni veterinara, koji obavljaju i sve operativne zahvate i anesteziju.
"Naši drugari dolaze zbog različitih potreba i bitno je da, kao veterinari, uvek dočekamo vlasnike i pacijente sa razumevanjem, strpljenjem i pažnjom. Naš cilj je da pomognemo svakoj životinji i da uklonimo razlog za bol, patnju ili nešto što ljubimac i njegova porodica možda ne znaju da imaju, ali može da stvori problem u budućnosti. Zato je bitno da uvek jasno i otvoreno komuniciramo sa vlasnicima i pružimo im pravovremene informacije - na taj način će i oni doneti najbolju odluku za svoje ljubimce i imaćemo pozitivan ishod", priča za 021.rs doktor veterinarske medicine Srđan Japuš.
 
 
On i kolega Petar Božić dostupni su u ambulanti svakog radnog dana 09.00 - 20.00 časova, subotom dvokratno i nedeljom u dežurnim terminima. Obavljaju sve - od konsultacija do najzahtevnijih operativnih zahvata.
 
 
Mnogi Novosađani svedoče kako radi "Basna", koja im je postala odabrana veterinarska ambulanta, u kojoj se ljubimci osećaju zbrinuto.
 
 
Dovedite svog ljubimca u "Basnu" i uverite se da se dobar glas daleko čuje.
"Basna" je na usluzi vama i vašim ljubimcima u Fruškogorskoj 12, na Limanu. Koji su to zadovoljni pacijenti boravili u prostorijama ambulante pratite na Fejsbuku i Instagramu, a sve potrebne informacije dobićete na brojeve telefona 021/270-45-66 ili 066/858-58-54.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.