Računovodstvo i konsalting na jednom mestu: "Bilans control" pomaže vašem preduzeću da uspešno raste

Bez obzira na to da li se malo, srednje ili veliko preduzeće, neophodno vam je moderno i inovativno upravljanje finansijama i poslovnim knjigama.
Računovodstvo i konsalting na jednom mestu: "Bilans control" pomaže vašem preduzeću da uspešno raste
Foto: Pixabay
Definisanje jasnih finansijskih ciljeva, podrška u razumevanju uticaja poslovnih finansija na ukupan rezultat poslovanja, uz jasnu strategiju rasta, donosi prave rezultate.
 
Tim iskusnih računovođa i konsultanata okupljen je u licenciranom novosadskom preduzeću "Bilans control", specijalizovanom za dva ključna faktora - računovodstvo i finansijski konsalting.
Ukoliko imate potrebu za optimizacijom poslovanja (porezi, novčani tokovi), preglednijom obradom podataka i izveštavanjem, na jednom mestu dobijate stručnu pomoć koja garantuje svetlu budućnost za vaše preduzeće na duge staze.
 
Kraj godine znači suočavanje sa obračunima poreza i finansijskim izveštajima, kao i kreiranje finansijskog plana koji će vas voditi kroz narednu godinu. Problema može da bude mnogo – nepoznat poslovni rezultat, nejasan okvir za poreska davanja i zato je "Bilans control" tu da vas vodi kroz ceo proces.
Stručnjaci "Bilans control" su višegodišnje računovođe, konsultanti, preduzetnici i ovlašćeni revizori koji poznaju svaki aspekt i specifičnosti svih privrednih grana, a pritom odlično poznaju i programe u kojima vodite svoj posao.
 
Upoznajući se sa vašim preduzećem, stručnjaci "Bilans control" funkcionisaće kao vaši izabrani finansijski menadžeri i predstavljati vašu firmu pred revizorima, Agencijom za privredne registre i Poreskom upravom. Pratiće proces proizvodnje, prodaje i usluga, u zavisnosti od tipa i strukture vašeg preduzeća, obezbeđujući vam maksimalne rezultate i stabilnost u svakom trenutku. 
 
Pomoći će vam da rešite stare probleme i prevenirate nove adekvatnim računovodstvenim metodama i organizacijom posla koja je idealna za vaš tip preduzeća.
 
Strategija kojom se vodi "Bilans control" već godinama funkcioniše u preduzećima svih veličina. Na vama je da se odlučite za angažovanje ovih stručnjaka i sarađujete uz usvajanje znanja koje će vam biti od ogromnih benefita u budućnosti.
 
Sadašnji klijenti "Bilans control" su proizvodna, trgovinska i uslužna preduzeća u kojima su menadžeri "Bilans control" faktički šefovi računovodstva - vi ne morate da se bavite ovim delom preduzetništva i možete da se fokusirate na svoje planove i ciljeve. 
 
Predupredite probleme ili ih rešite na vreme tako što ćete kontaktirati "Bilans control" i postati njihov cenjeni klijent. Svaki klijent "Bilans control" uživa individualistički pristup menadžera i pažnju koja svakom ozbiljnom poslovanju mora biti data. Samo uz uzajamno poverenje moguće je ostvariti sve ciljeve, bilo da ste malo preduzeće sa nekolicinom zaposlenih ili korporacija koja posluje na globalnom tržištu.
Ne postoji nepoznanica za stručnjake "Bilans control" - finansijski menadžeri će uspešno voditi posao u bilo kom informacionom sistemu koji vi koristite, usmeravajući vas u najboljim pravcima i dajući vam uvid u najbolja rešenja i trendove na tržištu. Na vama je samo da razvijate svoj posao.
 
Napravite uspešan start već sada uz "Bilans control". Pozovite 065/460-46-00 i saznajte kako da angažujete budućeg partnera za uspešan biznis ili dođite u Geri Karolja 7 u Novom Sadu. 
 
Novosti pratite na Fejsbuku i Instagramu preduzeća "Bilans control".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.