Manifestacija "Ledena šuma" počinje u petak u Dunavskom parku

Osma po redu manifestacija "Ledena šuma" održaće se u periodu od 15. decembra do 14. januara u Dunavskom parku.

Svojim posetiocima će i ove godine, u susret zimi i tokom novogodišnjih praznika, omogućiti najbolji spoj druženja, klizanja, zabave na otvorenom i raznovrsnih kulturnih dešavanja.

Svečano otvaranje "Ledene šume" biće u petak, 15. decembra, sa početkom u 18 časova.
 
Na otvaranju nastupiće dečija etno grupa "Carić" iz Beočina, novosadski Cirkus animatori koji će publici prirediti vrhunsku animaciju i pravi spektakl svojim akrobacijama na trapezu, dok će za muzički deo biti zadužen i bend "The hat matters" iz Sombora koji donose pravi rege, latino, džez i afro pop zvuk.
Kao i svake godine, u večeri otvaranja najmlađi posetioci imaće priliku da se po prvi put ove sezone oprobaju na najmodernijem klizalištu u regionu jer će od 19 časova biti omogućena besplatna smena klizanja za decu do 12 godina.
 
Klizalište se u "Ledenu šumu" ove sezone vraća u svom punom kapacitetu pa će tako u jedinstveno dekorisanom ambijentu Dunavskog parka, klizačima tokom narednih mesec dana biti na raspolaganju centralno natkriveno klizalište i njegova prateća kružna staza koja se prostire oko jezera u Dunavskom parku.
 
U sastavnoj ponudi "Ledene šume" i ove godine naći će se zimski bazar - Snežni grad, u okviru koga će se predstaviti lokalni proizvođači hrane, slatkiša i zimskih delikatesa ali i umetnici i zanatlije na čijim štandovima će posetioci moći da kupe suvenire i novogodišnje poklone.
 
Uz podršku Grada Novog Sada kao i ostalih partnera na ovom projektu, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni gotovo svakodnevni besplatni sadržaji kao što su animacije za najmlađe, pozorišne predstave, svirke, radionice i još mnogo toga zanimljivog.
 
U okviru programa društvene odgovornosti, "Ledena šuma" će i ove zime uzeti učešće u humanitarnim akcijama koje imaju za cilj da pomognu našim sugrađanima ali i da u prazničnom periodu prikupe sredstva i paketiće za najugroženiju decu iz Vojvodine.
 
Uz podršku kompanije NIS, u "Ledenoj šumi" će i ove godine biti upriličen doček Dečije Nove godine koji je planiran za 31. decembar u dnevnom terminu kada će najmlađi Novosađani uz dečiji gradski karneval i zabavni program, iz Dunavskog parka tradicionalno pustiti više od hiljadu balona novogodišnjih želja.
 
Klizanje u "Ledenoj šumi" svima je omogućeno po povoljnim cenama a više informacija o terminima klizanja i ulaznicma posetioci mogu pogledati na zvaničnoj stranici "Ledene šume" www.ledenasuma.rs.
 
I ove godine, u prvoj nedelji održavanja manifestacije, od 18. do 22. decembra, "Ledena šuma" omogućuje besplatne ulaznice za klizalište za sve grupne posete predškolskih i školskih ustanova a dolazak je potrebno najaviti putem mejla ledenasuma@gmail.com.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti