LSV-Vojvođani: "Radovi" na putu Novi Sad-Zrenjanin-Beograd običan predizborni trik

Početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja političkih poena, navode u Ligi socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani.

Vojvođani podsećaju da su obećanja o početku izgradnje ove saobraćajnice počela još 2017. godine.

Aleksandar Marton, kandidat na izbornoj listi Vojvođana, istakao je da nimalo ne čudi to što su ministar Goran Vesić i pokrajinski premijer Igor Mirović radove na auto-putu otvorili baš 48 časova pre kraja predizborne kampanje.
 
"Igra naprednjaka je jasna. Oni nemaju rezultate. Putevi po Vojvodini su u rupama, mostovi se zatvaraju, a autobusi sa đacima ostaju zaglavljeni u blatu poljskih puteva. Oni obećavaju početak radova na ovom putu već šest godina. Još 2017. su rekli da će to biti na leto 2018. Onda su rok pomerili za kraj 2018. godine, pa za sredinu 2019, pa 2020, 2021, 2022... I, došli su izbori na samom kraju 2023. godine", kaže Marton.

Marton je dodao da samo autonomna Vojvodina u decentralizovanoj Srbiji može imati alate kojima će lakše graditi svoju infrastrukturu i pozvao novinare da 18. decembra, dan posle izbora, posete mesto na kom su "radovi" počeli i uvere se koliko je vlast iskrena ili neiskrena.

  • Srba

    14.12.2023 04:28
    I naziv saobraćajnice se menja pa se više ne zove "osmeh Vojvodine" te je sad "osmeh Srbije"
  • Fića

    13.12.2023 16:01
    Predizbirne priče
    Kada se najviše laže...?!
    Pred Izbore i tokom zavođenja.
    "Srbija ne sme da nestane".
    Al', je potrebno da ovi odu i da se oni ne vrate.
    A sps, rs, sns, ds, dss "čede, čankolizi..." i njima slični - Trajno Zabrani bavljenje politikom i javnim životom .
  • Sesil

    13.12.2023 14:53
    O LSV ne trba trošiti reči, ali da je ovo predizborno priča, jeste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti