Otvoren renovirani objekat Univerexporta u Novom Sadu - spremljene akcije za kupce

Kompanija Univerexport nakon kompletnog renoviranja ponovo je otvorila vrata objekta u Novom Sadu na adresi Šekspirova 1.
Za Novosađane su povodom otvaranja pripremljene posebne pogodnosti i poklon paketi, kao i širok asortiman artikala po akcijskim cenama. 
 
U ovom objektu kompletno je renoviran i magacinski i prodajni prostor, zamenjena je oprema, postavljen vetrobran, a sve u cilju pružanja što prijatnije kupovine potrošačima u ovom objektu. 
Svim potrošačima na raspolaganju su sledeća odeljenja: mlečni proizvodi, delikates, zamrznuti proizvodi i hlađena pića. 
 
Uslužni delikates je zamenjen samouslužnim, a tu je i novo odeljenje sa svežim mesom. 
Na dan otvaranja  prvih 100 potrošača dobija poklon pakete, dok drugih 100 dobija na poklon ceger. Svaka 50. kupovina na dan otvaranja je besplatna, a za one koji planiraju da posete objekat u narednim danima pripremljena je i posebna akcija koja traje od 14. do 31. decembra. 
 
 
Na akciji pripremljenoj povodom reotvaranja, potrošači će moći da pronađu proizvode koji su sastavni deo svake korpe u vreme praznika, a sve to po odličnim cenama. Radno vreme objekta je od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 14 časova.
 
Kao najveći domaći trgovinski lanac, kompanija Univerexport prepoznaje važnost širenja mreže, ali i stalnog unapređivanja postojećih objekata, pa je zbog toga i tokom sledeće godine planirano još renoviranja. 
 
  
 
Takođe, Univerexport nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže, pa je i u narednom periodu planirano otvaranje objekata na novim lokacijama. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti