Kreni-promeni: Slikanje i snimanje glasačkih listića u Novom Sadu

Izborne nepravilnosti uočene su i u Novom Sadu, saopštio je pokret Kreni-promeni.
Kreni-promeni: Slikanje i snimanje glasačkih listića u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Kako je navedeno iz ovog pokreta, u Novom Sadu je uočeno slikanje i snimanje glasačkih listića.

Prijavljene su nepravilnosti i u drugim gradovima i opštinama u Srbiji.

Na Novom Beogradu je primećen "bugarski voz", odnosno grupa muškaraca koja izlazi iz džipa i prilazi biračima sa papirima.
 
Ovaj slučaj je prijavljen nadležnima, kažu u Kreni-promeni.
 
Ovaj pokret ima 233 akreditovana posmatrača, a organizovali su obuku i prijavu 1.000 kontrolora na izborima. liste, jedne ispod drugih, a ovde su SNS i SPS, a ostale su stavljene ispod njih da se ne vide. 
 
Izborna dešavanja u Novom Sadu pratite uživo na OVOM LINKU.
  • Aco

    17.12.2023 20:40
    Obzirom da mi nekoliko rođaka radi u državnim i javnim preduzećima, te su bili u moralnoj obavezi da agituju za sigurne glasove pa su mi tokom današnjeg dana a I ranije zivkali vezano za glasanje, i par slučajeva na samom mestu glasanja gde pojedinci nisu bili na nekom od spiskova, nisam primetio druge probleme , doduše duga je noc
  • KONTRAŠ

    17.12.2023 18:40
    Uštipci
    Ko o čemu baba o uštipcima, tako i opzicija o kojekakvim prevarama i podmetanjima.Sa suprugom sam bio na glasanju i bilo mi je baš drago da sve protiče kako i dolikuje jednom Novom Sadu.
    Bravo za gradjane koji dostojanstveno obavljaju svoju dužnost.
  • Ja

    17.12.2023 18:25
    A da ne snimaju oni selfi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.