Cene upola niže: Stiže novogodišnji šoping vikend u Mercatoru

Kupovina poklona postaje mnogo zabavnija - veliki novogodišnji šoping vikend stiže od petka, 22. decembra do nedelje, 24. decembra u Mercator centru u Novom Sadu.
Obradujte voljene ljude ili kupite sebi sitnicu koju dugo priželjkujete po pristupačnim cenama i popustima do čak 60 odsto.
 
Iskoristite velika sniženja i neverovatne popuste na najpoznatije domaće i svetske brendove.
Popust do 60 odsto čeka vas u knjižari Vulkan, što je idealna prilika da pazarite neki novi naslov. Cene će biti upola niže u buticima "Extreme Intimo" i "Women' Secret", gde ćete po fantastičnim popustima pronaći komade koji će uveseliti vaše drage osobe - udobne pidžame, donji veš, sportska garderoba i garderoba za svaki dan, a savršeno pred zimu.
 
Cene će biti upola niže i u jednom od omiljenih butika za sve generacije. "Sinsay" vas poziva da iskoristite 50 odsto popusta i taman pred doček Nove godine kupite savršenu odevnu kombinaciju.
Kvalitet je zagarantovan u "United Colors of Benetton", koji oblači već generacije u moderne odevne kombinacije. Popust do 50 odsto biće aktuelan u promo periodu koji ne treba propustiti za ovaj premijum brend.
 
Cene niže 30 odsto spremne su u radnjama "Planika" i "Konstantin", ali i u apoteci "Benu", gde je najbolja ponuda moderne kozmetike. 
 
Najviše će se ovim popustima obradovati mališani, koji u "Dexy Co" mogu da odaberu igračku po želji i to sa 30 odsto popusta. Rešene su sve dileme za praznične poklone jer vas sve spremno čeka u Mercator Centru.
Iskoristite popust od 25 odsto u Optici "Oculus" i obnovite ram ili se častite novim parom naočara. To nije sve - u promo periodu sniženja će biti i u "Carpe Diem" i u uvek popularnom i odlično opremljenom "Top Shopu", mestu za vašu kuću.
 
Dođite u Mercator Centar od petka, 22. decembra do nedelje, 24. decembra i uverite se zašto je ovaj tržni centar jedan od najomiljenijih Novosađanima. Lokacija je Bulevar oslobođenja 102.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti