Poništeni pokrajinski izbori na pet biračkih mesta: Novi će biti 30. decembra

Na ukupno pet biračkih mesta u Vojvodini glasanje je poništeno ili je nemoguće utvrditi rezultate, saopštila je Pokrajinska izborna komisija u vezi sa pokrajinskim izborima.
Poništeni pokrajinski izbori na pet biračkih mesta: Novi će biti 30. decembra
Foto: 021.rs
Reč je o biračkom mestu 8 Lovački dom/Jermenovci u Opštini Plandište, biračkom mestu 34 OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Zrenjaninu, na biračkom mestu 70 u Gimnaziji "Uroš Predić" u Pančevu i na biračkom mestu 7 Omladinski dom u Kuli.
Takođe, glasanje je poništeno na još jednom biračkom mestu u Opštini Kula, u Domu kulture "Crvenka".
Ponovno glasanje za poslanike Skupštine APV održaće se u subotu, 30. decembra od 7h do 20h na pomenutim biračkim mestima. 
 
Na ovim biračkim mestima pravo glasa ima 5.576 birača i to: Plandište - 427 birača, Zrenjanin - 1.665 birača, Pančevo - 1.265 birača, Kula - 1.130 birača i Crvenka - 1.099 birača. 
 
Glasački listići će biti roze boje, a kontrolni listići bele boje. Za ponovno glasanje će se štampani i pozivi za glasanje, navode u Pokrajinskoj izbornoj komisiji.
  • Dilka

    21.12.2023 17:09
    @ Glasnik
    ha ..... ma naravno da nemaju TRENUTNO ali ..... 'ce da imaju do izbora. kako je neko rekao , ponovljeni izbori na svim izbornim mestima samo u jednom danu - al' bi tu nastala frka sa promenom datuma rodjenja i dodavanjem par decenija, godina ........, "brisanjem " umrlica, uvodjenjem u drzavljanstvo rodjenih a ne prijavljenim do sada ....... kolko' kosta obraz? Ustvari - da ga ima koliko bi kostao?
  • Igor

    21.12.2023 16:45
    Ups
    Tu je izgubio pa ko veli da ponovimo i namestimo!!!
  • Juca

    21.12.2023 16:17
    Potpuna sramota. Baš me zanima šta vide ti vrli članovi svih izbornih komisija kada se pogledaju u ogledalo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.