Izgrađena tri parkirališta na Novom naselju - ukupno 78 parking mesta

Završeni su radovi na izgradnji parkirališta na tri lokacije na Novom naselju – u ulicama Braće Dronjak, Stevana Hristića i Iva Ćipika.
Izgrađena tri parkirališta na Novom naselju - ukupno 78 parking mesta
Foto: Parking servis

"Izgrađeno je 78 parking mesta (od toga četiri mesta za vozila osoba sa invaliditetom) upotrebom raster ploča koje su u poslednje vreme nezaobilazne u uređenju parking prostora, kao najbolje i najprihvatljivije ekološko i estetsko rešenje", saopštavaju iz Parking servisa.

Ovi radovi predstavljaju nastavak izgradnje i obnove parkirališta u ulicama koje nisu u zoni naplate. 

Kako Parking servis podseća, u prethodnom periodu izvedeni su radovi u ulicama Veselina Masleše, Pančevačkoj, Solunskoj, Pariske komune, Banatskoj i Filipa Filipovića, a biće nastavljeni i u narednoj godini.
  • Jole

    27.12.2023 14:37
    @Stanar
    Pa moglo bi se dobiti da se uzme dva metra od onog terena sto ide Stevana Hristica sa uglom u Partizanskih baza. Od te cele parcele moglo bi da se uzme obodom da se zavrsi pesacka staza u Partizanskih baza sa te strane i da se dobiju parking mesta to je malo vise od dva metra i nebi naruslo celu parcelu ostao bi i parkic i tereni to je samo obodom dva do dva ipo metra. Ali nikome to nije padalo na pamet dok narod u Stevana Hristica parkira po putu same ulice i time se zatvara jedna cela saobracajna traka fakticki a to bi se moglo uraditi i ostao bi i parkic i teren jer dovoljno mesta ima a tih dva metra sto bi se uzelo dobilo bi se dosta parking mesta i pesacka staza u obe ulice. A nebi se narusilo nista. Ali trebao bi se takav predlog dati u mesnu zajednicu i da se vidi dali se ima volje za time.
  • Stanar

    23.12.2023 09:50
    Hvala
    Pohvale, nama u Stevana Hristica svako novo mesto znaci.Hvala
  • Aleksej

    23.12.2023 08:24
    Uh...
    Citavih 78!! Ala cemo da se sirimo... Ja cu da kupim jos jedna auto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti