Prometejeva novogodišnja akcija: 3 knjige za 999 dinara

Izdavačka kuća Prometej i ovog decembra svojim čitaocima omogućila je velike popuste i pogodnosti za kupovinu više knjiga.
Prometejeva novogodišnja akcija: 3 knjige za 999 dinara
Foto: Pixabay
Od 15. decembra do 7. januara možete odabrati 3 knjige i naručite ih za samo 999 dinara. Ukoliko želite da naručite više od tri naslova koje je uredništvo Prometeja odabralo za ovu akciju, svaka sledeća knjiga koju naručite koštaće 333 dinara. 
 
Ceo spisak možete pogledati OVDE .
Sva ostala izdanja koja nisu obuhvaćena akcijom 3 za 999, biće na popustu od 25 odsto do 31. decembra.
 
Dostava je besplatna za sve narudžbine u vrednosti od 3.000 dinara i više, a knjige možete kupiti i u Prometejevoj knjižari, u Miletićevoj 16 u Novom Sadu. Radno vreme knjižare je radnim danima od 7 do 15 časova.
Osim odabranih naslova na akciji 3 za 999, popust na sva ostala Prometejeva izdanja iznosi 25 odsto, pa je ovo pravi trenutak da nabavite neku od vrednih monografija, sada po povoljnijoj ceni.
 
Knjiga kao najlepši poklon
 
Iskoristite popust i naručite naslove koji su dugo na vašoj listi želja. Akcija 3 za 999 je takođe idealna prilika da na vreme pripremite novogodišnje poklone za drage osobe. Knjiga je poklon koji ne može da se potroši, a uz pažljivo napisanu posvetu još duže ostaje u našim mislima i srcima.
 
Sve dodatne informacije o knjigama na akciji potražite na Prometejevom sajtu prometej.rs ili kontaktirajte uredništvo besplatnim pozivom na broj 0800 323 323.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti