"Gospodo Irižani, Karlovčani i ostali, Fruška gora se crveni od stida": SSP o selidbi glasača

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu ukazuje da su naprednjaci dan izbora u taj grad dovozili glasače sa mesta na padinama Fruške gore.
"Gospodo Irižani, Karlovčani i ostali, Fruška gora se crveni od stida": SSP o selidbi glasača
Foto: 021.rs
"Na dan izbora, na biračko mesto broj 61 u Zrenjaninu, banula je u isto vreme veća grupa ljudi koji su u ličnim kartama imali adrese iz pojedinih fruškogorskih mesta, a na potvrdama o boravištu su bile adrese iz zrenjaninskog naselja '4. juli' i Laze Kostića", navodi zrenjaninski odbor SSP-a. 
 
Dodaju da je na tom glasačkom mestu pobedu odnela koalicija "Srbija protiv nasilja". 
"Mnogo toga ukazuje da su ovi 'stranački turisti' više vremena proveli na putu do Zrenjanina i nazad, nego u samom Zrenjaninu. Jasan signal članovima biračkog odbora iz redova opozicije da su u pitanju zakulisne radnje, potvrdila je i nervoza predsednice biračkog odbora sa pomenutog biračkog mesta, inače iz redova SNS. Potpredsednik biračkog odbora na svoju adresu je prijavio nekoliko njih. Kad je klupko počelo da se odmotava, utvrđeno je da je na jednoj adresi, na kojoj je jedna kuća koja je neuslovna za život, prijavljeno 16 osoba", dodaje u saopštenju SSP.
Kako kažu, vlasnica jednog drugog objekta je izjavila da nije dala nikakvu saglasnost da na njenoj adresi bude iko prijavljen, iako je prijavljeno više osoba. 
 
SSP iz Zrenjanina dodaje da je o svemu ovome upoznato i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. 
 
"Gospodo Irižani, Karlovčani i ostali, prelepa Fruška gora se crveni od stida zbog vaše sramote i pohlepe. A onima koji su ovo organizovali poručujemo - džaba vam novci, moji sinovci, Zrenjanin će uskoro biti slobodan grad", zaključuje se u saopštenju. 
  • Луд,збуњен...

    29.12.2023 13:19
    Сви гласали где не треба или грешим?А чланови комисија све потписали?Да су хапали јесу(ко и свака власт)али ови са оног брда овде а они тамо нешто баш и не пије воду.То само показује да и једни и други муљају и спремни су за власт све да раде!Јадан овај народ са оваквим "борцима".
  • @Gilles

    28.12.2023 23:10
    Smisao je da se pripremi teren za lokalne izbore. Smisao je da oni svugde moraju da "pobede".
  • Tesko nama s Gedom

    28.12.2023 12:23
    Najstrasnije sto je SNS vrbovao prvo skupstinu I ministarstva, pa MUP I tuzilastvo a verovatno ce I sav Sud.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti