FOTO Novosađanka piše: Ovako izgleda autobusko stajalište - dve stanice od centra

Jedna Novosađanka obratila se redakciji 021.rs sa žalbom na izgled autobuskog stajališta u Kisačkoj ulici.
FOTO Novosađanka piše: Ovako izgleda autobusko stajalište - dve stanice od centra
Foto: 021.rs (Čitaoci)

Kako je navela, stanica je blizu centra, ali izgleda veoma zapušteno.

Po njenim rečima, autobusko stajalište tako izgleda kada pada kiša, a uz to se "udruže nemar, bahatost i bezobrazluk".

"Pre tri meseca je prekopan trotoar da se povežu kablovi za struju sa novom zgradom. Deo trotoara je zakrpljen, a ostatak stoji ovako. Do skoro je tu gde vire ta creva bila rupa. Kada pada kiša, ako pešak neće da gazi blato, ide na kolovoz i rizikuje da ga udari auto ili da bude samo okupan vodom. I onda još to nije dosta nego skoro svaki dan neki vozač misli da je taj prostor iza autobuskog stajališta idealan za parkiranje. Dokle će to tako da stoji i ko je dužan i odgovoran da se taj trotoar vrati u upotrebljivo stanje?", pita ova Novosađanka.
 
 
Ona zaključuje pitanjem -da li je trebalo da budemo kulturni samo dok je Novi Sad bio zvanično kulturna prestonica Evrope ili smemo to i sad?
  • Koja

    06.01.2024 13:23
    Kakav smo narod, sve nam je dobro. Za neobrazovane, nekulturne i bahate, koji su osvojili Novi Sad i uzurpirali sve dobro u njemu, poručujem da se vrate u svoje selo i puste nas građane da živimo kao nekad.
  • Radovan

    04.01.2024 13:58
    Uzas
    Na Futoskom putu 18 ulazi u zgrade,zelena povrsina uz sami put,sve zakrceno automobilima,nigde nikog ni komunalaca,ni policije ni pauka,a novosagradjena zgrada uredno
    okruzena betonskim loptama i sadnicama mladog drveca a mi prokleti iz starogradnji zakrceni,ponizeni,jadni i bedni u svojim stanovima!!!
  • Seljak

    04.01.2024 13:17
    65+
    ...I ko prođe Dositejevom i Almaškom bez povreda da dobije medalju. Uzgred uskoro će i trotoar Bulevara od stanice do Futoške tako izgledati, ulegnuća puna vode posle kiše, rupe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti