Advokat Kokanović: Nisam pretio ubistvom predsedniku AKV Vladimiru Beljanskom

Advokat Čedomir Kokanović negirao je tvrdnju predsednika Advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog da mu je pretio ubistvom.
Beljanski, kome je u četvrtak zapaljen automobil, prijavio je juče Kokanovića policiji, uz tvrdnju da mu on preti ubistvom. To je usledilo zbog Kokanovićevih objava na društvenoj mreži X, za koje je Beljanski rekao ih doživljava kao "pretnje ubistvom".
"Advokatu Beljanskom nisam pretio ubistvom. A ako uopšte iko osim njega ima sumnje takve vrste, jasno kažem i da mu nisam ni zapalio auto, ni pretio da ću zapaliti", naveo je Kokanović.
Dodao je da je njegova "tviter pesmica" pod nazivom "Početak bune protiv komorskih dahija" satirična verzija u  vreme učestalih božićnih internet čestitki.
 
"O temama i motivima ove pesmice možemo detaljnije na nekoj književnoj večeri, ali svakako je od satirične pesmice do pretnje ubistvom, pa još Beljanskom, dosta dalek put", zaključio je Kokanović u saopštenju.
 
Beljanskom je automobil zapaljen u 4. januara, a on je tada agenciji Beta rekao da sumnja da su to organizovali advokati koji su povezani sa kriminalom i protiv kojih je pokrenuo diciplinske postupke u komori i protiv njih podnosio krivične prijave.
  • Kriticar rezima

    08.01.2024 14:25
    Molim redakciju da objavi ko od ove dvojice ima paušale sa javnim preduzecima, znate da JKP ne moze da zastupa niko ko nije blizak SNS?
  • komšinica

    08.01.2024 13:57
    Ja se ne bih kladila ni na jednog!
  • Drzavni

    08.01.2024 10:54
    Projekat
    Sramota za državu i sve nas kad ovaj čovek nije priveden posle svega šta radi. Da je tako nešto pisao za ove na vlasti davno bi bio u pritvoru, tako da se odgovor namece sam, čiji je i po čijem nalogu ovo sve radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti