Tržnica o stanju na pijacama: Sneg spremno dočekan

JKP "Tržnica" saopštila je da je njihova zimska služba spremno dočekala prve snežne padavine u Novom Sadu u ovoj godini.
Kako navode, radnici na svim novosadskim pijacama od kasnih noćnih sati čiste sneg i posipaju so, a tokom dana, i po potrebi tokom naredne noći, ubrzano će raditi na uklanjanju snega sa svih pijačnih površina.
 
Kvantaška i Najlon pijaca biće mašinski počišćene, s o obzirom na to da se ove dve pijace čiste isključivo mehanizacijom, kažu u preduzeću.
Navode da su za potrebe zimske službe pripremili 30 tona soli koja je raspoređena po pijacama.
 
"Za vreme snežnih padavima predviđeno je da prostor za čišćenje snega i leda obuhvata prostor pijace i prilaze pijaci u širini od jednog i po do dva metra, kako bi se omogućio nesmetan pristup tezgama kako prodavcima, tako i kupcima i posetiocima pijaca", poručuju u "Tržnici".

Zakupci lokala na pijacama su takođe u obavezi da čiste prostor ispred svojih objekata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti