Bošković: Vojska bi mogla da spase stoku sa Krčedinske ade, ali nema ko da naredi

Bivši načelnik Uprave za odnose s javnošću Vojske Srbije Petar Bošković izjavio je da bi Vojska mogla da spase stoku zarobljenu na Krčedinskoj adi na Dunavu kod Novog Sada, ali nema ko da to naredi.
Bošković: Vojska bi mogla da spase stoku sa Krčedinske ade, ali nema ko da naredi
Foto: 021.rs
Bošković je naveo da Rečna ratna flotila Vojske Srbije poseduje skele kojima prevozi kamione i tenkove, a ima i lake desantno-jurišne čamce. 
Po njegovim rečima, tim skelama bi moglo da se spase krdo goveda i konja zarobljenih na Krčedinskoj adi zbog porasta vodostaja Dunava. 
 
"Eto prilike za pozitivan imidž, za pomoć narodu. Ali nema ko da naredi. Čeka se Vrhovni komandant da vidi kojoj stranci stoka pripada", naveo je Bošković na društvenoj mreži Iks "X". 
Stočar iz Kovilja Milenko Plavšić već danima traži pomoć da preveze svoje konje i goveda sa Krčedinske ade na obalu. On je rekao da će životinje u suprotnom uginuti jer nemaju mogućnost za ispašu i jer je vodostaj Dunava visok. 
 
"Vojska bi najpre, ako imaju veliku skelu da mi pomognu da natovarimo sve krave odjednom. Sve ljude, i vojsku i policiju, sve koji mogu pozivam da mi pomognu", apelovao je taj stočar.
  • Tik

    08.01.2024 22:39
    Vidim da većinom debili komentarisu i pljuju vojsku sta reci o takvim retardima kao i ovom nesposobnom piskarslu koje je radilo nekad kod vojske i koje nema blage veze o vojsci . Kome se vlasnik obratio za pomoć, ko je kriv što mu je stoka tamo zarobljena , kako je vodio računa o istoj itd. Ne lupajte gluposti I pokazivati koliko ste glupi i nepismeni sa glupim komentarima .
  • Zebra

    08.01.2024 20:45
    Šteta bi bilo da budu za nešto korisni… Nemojte ih dirati.
  • MIKI

    08.01.2024 19:50
    Ćorsokak
    Pa opet dajte svoj glas vetru da ga dotera u pravu glasačku kutiju. Zatvarajte oči i okrećite glavu od tuđe muke, doći će crni dani i vama. Nećete imati koga tada da pogledate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.