Novosađani se nadležnima žalili na glasne komšije i neodgovorno parkiranje

Novosađanin sa Podbare požalio se danas Komisiji za predstavke i predloge na neodgovorne komšije.
Novosađani se nadležnima žalili na glasne komšije i neodgovorno parkiranje
Foto: 021.rs

Naime, on je od njih zatražio izmenu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama.

Kako je objasnio, izmena bi se odnosila na produženje vremena kućnog reda, kako bi se "neodgovornim komšijama onemogućilo da prave nesnosnu buku". Njegova predstavka će biti prosleđena Gradskoj upravi za komunalne poslove.
 
Komisiji se obratio i Limanac, koji je imao primedbu na rad službi zaduženih za odnošenje nepropisno parkiranih vozila na mestima za osobe sa invaliditetom, posebno tokom snežnih padavina.
Kako je naveo, "pauk" korektno radi u ostalim vremenskim uslovima, ali prilikom pojave snega ne može da interveniše jer sneg pokrije žutom bojom označeno parking mesto za osobe sa invaliditetom.
 
Ovaj Novosađanin je podsetio da je nepropisno parkiranje na ovim mestima neprihvatljivo, bez obzira na to da li sneg prekrije žute linije, jer pored svakog parking mesta za osobe sa invaliditetom stoji i znak koji označava za koje vozače je mesto namenjeno.
 
Komisija je odlučila da njegovu predstavku uputi Gradskoj upravi za inspekcijske poslove i JKP "Parking servisu".
  • Mare

    12.01.2024 12:13
    Ljudi, ne mogu da verujem da niko ne vidi uzrok nedostatka parking mesta!
    Kriva je vlast i niko drugi! Krivi su oni iz urbanizma što menjaju urbanističke planove i na placevima gde je nekad bila jedna kuća i živela jedna porodica sa jednim automobilom sada dozvoljavaju gradnju zgrade od najmanje 30 stanova sa 30 porodica sa najmanje 40 automobila! Stanimo na put tome i lepše ćemo živeti!
  • Vladan

    11.01.2024 15:27
    @Komentator

    Ne beri brigu za te što zovu komunalnu, kad ti mi ostali koji ih ne zovemo dođemo na vrata jer divljaš pravićeš ih od blata.
  • Komentator

    10.01.2024 21:52
    Fruška gora
    Grad je grad i život u zgradi je život u zajednici, a ovi cinkaroši što sve prijavljuju su dosadili policiji i komunalci a pa oni rado kažu ko je prijavio kad npr slušam muziku i daju korisne savete kako da vratiš dotičnom cinkaroši! Ako ne može da trpi ljude i buku ima vikendica po fruškoj gori pa nek proda stan i samuje! Verujte mi većina tih ljudi to radi iz dosade u samoći, prijavljuju svakojake gluposti da razbiju monotoniju i onda kad dobiju kaznu za lažno prijavljivanje plaču i mole!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti