Novosađani, izuzetno topao dan pred nama: Evo šta vas čeka ovog četvrtka

Izuzetno topao januarski četvrtak je pred Novosađanima, a onda ponovo sledi zahlađenje.
Novosađani, izuzetno topao dan pred nama: Evo šta vas čeka ovog četvrtka
Foto: 021.rs
Kad već moramo da podnosimo ovoliko velike razlike u dnevnim temperaturama, valja i isplanirati kako ćemo lep dan provesti u gradu.
 
Očekuje nas poneko dešavanje u gradu, pa proverite da li vam je neko interesantno. Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim dešavanjima, pa da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti veoma topao. Meteorolozi kažu da će najniža temperatura biti 8, a najviša čak 18 stepeni. Moguća je i kiša. Duvaće jak jugoistočni vetar.
 
Očekuje se nastavak nepovoljne biometeorološke situacije. Poseban oprez savetuje se kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima i osobama sa psihičkim tegobama. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolju i bolove u kostima. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim dnevnim temperaturama, kao i dodatna pažnja u saobraćaju.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Beočina neće imati struje. Od 9 do 11 časova struje neće imati Institut za industrijske sisteme i Zavod za fiziku i matematiku u Novom Sadu. Za ostale ulice pogledajte OVDE.
 
Režim saobraćaja na deonici auto-puta od petlje Novi Sad sever do petlje Sirig biće izmenjen zbog radova. Opširnije OVDE.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- U Ulici Boška Buhe saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem. Ova izmena će važiti do 30. januara.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
 
Gde ići?
 
Ljubitelji stranih jezika imaće još jednu priliku da upoznaju nove ljude na Language club-u u Radio kafeu. Počinje u 20 časova.
 
Promocija romana epske fantastike "Dekaton", autora Vladimira Martića, održaće se u 19 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg. Takođe, sviraće bend "Next kodex".
 
U okviru ciklus Svet digiralne umetnosti, Andrej Tišma govoriće  o video festivalu "Plej" u Argentini od 14 časova u Američkom kutku.
 
U okviru serijala Super bendovi Srbije će od 21 čas u Domu omladine svirati bendovi The Bad Week, Instant Karma i NS Bugi Banda.
Projekcija filma "Apollo 10½", u okviru ciklusa "Crtani koji nisu za decu", počeće od 21 čas u Salonu u Radničkoj 27.
 
Predstava Kokana Mladenovića "Bila jednom jedna zemlja" igraće se od 20.30 časova na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
 
Predstava za decu "Ksenija i lovac" igraće se od 18 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Premier liga kviz počeće u 19 časova u London pabu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti