FOTO: Saobraćajka u Sremskim Karlovcima, ima povređenih

Na glavnom putu Sremskim Karlovcima, kod skretanja kod NIS-ove pumpe, oko 15 časova je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su povređena dva muškarca.
FOTO: Saobraćajka u Sremskim Karlovcima, ima povređenih
Foto: 021.rs
Kako kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs, u saobraćajnoj nezgodi povređena su dva muškarca.
 
Dvadesetdevetogodišnjeg muškarca je ekipa Hitne pomoći pregledala na licu mesta i u svesnom stanju prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
Drugi povređeni je 24-godišnji muškarac, pregledan je na licu mesta i dobio je uput za hirurgiju, ali ga Hitna pomoć nije prevozila.
 
Kako navodi jedan očevidac za 021.rs, automobil je sa glavnog puta skretao prema benzinskoj pumpi i dao žmigavac.
Tada je automobil marke "audi" austrijskih tablica velikom brzinom krenuo da prelazi kolonu i udario je manji automobila sa vozačeve strane i odbacio ga nekoliko metara.
 
"Vozač iz 'audija' je ubrzo, zakucavši se u ogradu, izašao iz automobila i jastuci su ga spasili. Vozač drugog automobila je ostao zaglavljen kada sam ja prolazio", rekao je očevidac za 021.rs.
 
Nakon nezgode je izlazak iz Sremskih Karlovaca na ovom putu onesposobljen.
 
  
Foto: J.M.
  • Dr

    21.01.2024 01:36
    Hitna po zakonu ne bi trebala da pise upute, ne bi trebala da ima nocne ambulante, jer radi samo urgentna stanja. URGENTNI CENTAR je duzan da primi sva hitna stanja bez uputa, a stanja koja traju danima, hronicni pacijenti, karcinomi, febrilna stanja.... moraju biti pregledana, bez zakazivanja u Domu Zdravlja...nazalost u novosadska hitna pomoc jedina se javlja na telefon, deli savete, vrsi preglede urgentnih ali duplo vise ne urgentna stanja sve umesto lekara zaposlenih u domu zdravlja. koji su nedostupni i nevidljivi za svoje pacijente.
  • Gimme Shelter

    20.01.2024 20:05
    Bahatost besnilo
    Na tom delu puta je ograničenje brzine kretanja 50kmh i postoje horizontalne i vertikalne zabrane preticanja.
  • Zvoncica

    20.01.2024 19:58
    ...
    @neb
    Hitna spavas zivote kada je zivot ugrozen ako nije ugrozen zivot noge u ruke pa kod kod svog izbranog ili u urgentni ili kod veterinara gde god zelis!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti