Dogodine gotov novosadski Skadar na Bojani

Zidanje zgrade Poštanske štedionice u centru, biće završeno naredne godine, tvrde u preduzeću PTT Srbija koje je većinski vlasnik objekta.

Zidanje zgrade Poštanske štedionice u centru, biće završeno naredne godine, tvrde u preduzeću PTT Srbija koje je većinski vlasnik objekta.

Iako je nastavak gradnje više puta najavljivan prethodnih godina, vd generalnog direktora Goran Ćirić rekao je Novosadskoj televiziji da su sporni vlasnički odnosi konačno rešeni i da će radovi na toj zgradi biti nastavljeni u proleće.

Projekat zgrade Poštanske štedionice bio je vrsta javno - privatnog partnerstva započet još krajem osamdesetih, a gradnja je počela 1993. godine. Radovi su obustavljeni pošto investitori - "Pošta", "Poštanska štedionica" i preduzeće "Investdom" nisu imali novca za nastavak gradnje, ali nisu mogli da reše međusobne vlasničke odnose.

  • nikola

    27.12.2011 14:41
    Nekako ce mi faliti ta nezavrsena zgrada kad je i ako ikad zavrse
  • skunk

    26.12.2011 10:19
    NS
    Da u pravu ste obojica obe građevine /posebno taj hotel/ su ruglo u samom centru ali na šta smo se mi već sve navikli i na šta ćemo se još navikavati !
  • Tiristor

    26.12.2011 10:03
    Na žalost, taj objekat će ostati ruglo i kad se završi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.