Hladna sreda nam stiže: Novosađanima donosi suvo vreme i po koje dešavanje

Ovaj zimski dan u Novom Sadu biće (i dalje) hladan, ali možda sunčan.
Hladna sreda nam stiže: Novosađanima donosi suvo vreme i po koje dešavanje
Foto: 021.rs
Ukoliko budete imali vremena predveče, proverite i koje zanimljivo dešavanje je organizovano u gradu.
 
Vaš radio i portal 021 tu je, kao i uvek, da vas informiše o najvažnijim vestima u gradu i zemlji. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti umereno oblačna. Ujutru se očekuje slab i umeren mraz. Minimalna temperatura biće -5, a maksimalna dnevna 6 stepeni. Duvaće uglavnom slab promenljiv severozapadni vetar.
 
Biometeorološka situacija pogodovaće većini hronočnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa psihičkim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolja, reumatski bolovi i poremećaji sna.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Sremske Kamenice i Čortanovaca neće imati struje. Od 8.15 do 13.30 časova će bez struje biti Skerlićeva 23-37, a za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Stručno vođenje kroz izložbu "Staklo" u Muzeju Vojvodine održaće se u 18 časova. 
 
Tribina "Mladi i protesti" počeće u 19 časova u Omladinskom centru CK13, a na kojoj će pričati organizatori i učesnici studentskih protesta Pavle Cicvarić, Emilija Milenković, Davud Delimeđac i Mila Pajić.
 
Premijera barokne opere "Rinaldo" Georga Fridriha Hendla održaće se od 20 časova u Sinagogi.
 
Predstava "Sladoled" igraće se od 20 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Muzički kviz održaće se i Kaffa Baru u TC Merkator, sa početkom od 19.30 časova.
 
Projekcija španskog filma "Šampioni" počeće u 19 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg.
 
Zenitov Pub Kviz počeće u 20 časova u Zenitu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti