Novosađani se žalili Komisiji za predstavke: Žiteljima Jugovićeva problem manjak parkinga

Novosađani su se na jučerašnjoj sednici Komisije za predstavke žalili su se na infrastrukturne probleme, nedostatak osvetljenja, i slično.
Novosađani se žalili Komisiji za predstavke: Žiteljima Jugovićeva problem manjak parkinga
Foto: 021.rs

Stanarka sa Grbavice ukazala je na potrebu da nadležni iz Gradskog zelenila uklone osušeno drvo u neposrednoj blizini zgrade koje je visine do trećeg sprata, jer, kako je navela, postoji mogućnost da se polomi i padne na zgradu na parkirane automobile.

Žitelji Jugovićeva su se požalili da nisu rešeni prilazi tom naselju i, kako navode, iz njihovog naselja koje broji više od 6.000 stanovnika, postoji samo jedan ulaz i izlaz, što stvara ogromne gužve u saobraćaju. Oni ukazuju i na nedostatak parking prostora, nedostatak biciklističkog parkinga i neuređeno šetalište.
 
Smatraju da je ovom naselju potreban i vrtić, ali i dom zdravlja, jer, kako kažu, naselje se proširilo i trebalo bi ga adekvatno opremiti.
Sugrađani u Ilije Ognjanovića požalili su se na uzurpiranje sportskog terena u Sokolskom domu, a žitelji Petrovaradina u Ulici Bukovački do traže da se postavi osvetljenje duž ulice i da se urede autobuska stajališta, koja trenutno nemaju ni nadstrešnice, što im u lošim vremenskim uslovima predstavlja problem. 
 
Komisija je razmotrila predstavke i odlučila da ih uputi nadležnim institucijama na rešavanje.
  • Nije redovna prodaja

    09.02.2024 00:09
    Uvesti cpecijalne autobuse
    i rešiti problem .Ne može sve . I tako je to privremeno rešenje. Vreme brzo prolazi problem ostaje.
  • Дуле

    08.02.2024 22:25
    Који паркинзи а ди ће зид да се безбедњаци ограде од осталог света.
  • david

    08.02.2024 16:39
    ??
    nije manjak parkinga nego visak automobila. jedan stan jedno parking mesto za jedan auto. danas jedan automobil po stanaru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti