Procredit banka - odlični uslovi za keš kredit sa podrškom savetnika

ProCredit banka je dvadeset godina prisutna u Novom Sadu. Nalazi se na Bulevaru cara Lazara 7b, preko puta "Promenade".
Procredit banka - odlični uslovi za keš kredit sa podrškom savetnika
Foto: 021.rs

Uvek je važila za stabilnu i pouzdanu banku koja je tradicionalno izbor broj jedan za štediše, ali i ključni finansijski partner malih i srednjih preduzeća.

Uz sve to, ProCredit je prva banka koja je digitalizovala sve procese i otvorila Zone 24/7 u kojima klijenti mogu da obavljaju sve vrste transakcija samostalno i to 24 sata dnevno.

Klijenti ProCredit banke ne znaju šta je čekanje u redovima - jer sve mogu da odrade od kuće i online - od otvaranja računa, do isplate keš kredita.

Biljana Dutina, direktorka ProCredit filijale u Novom Sadu, otkrila je zašto će ProCredit banka od ove godine biti još bliža klijentima.

"Svima je poznato da je ProCredit ONLINE banka. Svi naši servisi ostaju digitalni i nastavićemo dalje da ih usavršavamo i razvijamo. Do ove godine u našim Zonama 24/7 imali smo kolegu koji je pomagao klijentima prilikom obavljanja transakcija na bankomatima. Od 2024. uvodimo jednu novinu: u svim našim ekspoziturama ponovo rade i savetnici - koji su radnim danima u banci da klijentima daju informacije u vezi sa kreditima, štednjom, oročenjima, karticama, računima, kao i da iste realizuju. Fokusirali smo se na to da ponudimo građanima veoma konkurentne uslove i maksimalno efikasnu uslugu", kaže Dutina.

ProCredit do kraja februara nudi građanima sjajne uslove za keš kredite, koje bi valjalo iskoristiti. Tu ponudu najbolje ilustruje primer da ako se podigne kredit od 200.000 dinara, za 12 meseci se vrati 210.000 dinara.

Ovo je samo primer, ali ista logika prati i ostale iznose i ročnosti.

Jer, početak godine je pravo vreme za planiranje manjih ili većih investicija za podizanje kvaliteta života, a povoljnije uslove na tržištu nije lako pronaći.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti