Vesić o brzoj pruzi Novi Sad - Subotica: Nema razloga da se ne završi do kraja godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je jutros da je završeno 74 odsto radova na deonici brze pruge od Novog Sada do Subotice.
Vesić o brzoj pruzi Novi Sad - Subotica: Nema razloga da se ne završi do kraja godine
Foto: 021.rs
Dodao je da očekuje da ona bude gotova do kraja godine.
"Zaista ne postoji nijedan problem na čitavoj trasi da se posao ne završi do kraja ove godine", rekao je on za televiziju Pink, prilikom obilaska radova na nadvožnjaku preko brze pruge kod naselja Stepanovićevo.
Ministar je naveo da će na deonici od Novog Sada do Subotice, dugoj 108 kilometara, biti 11 stanica, od kojih je osam starih koje će biti rekonstruisane, a tri izgrađene nove.
 
Plan je, prema njegovim rečima, da se od marta ili aprila 2025. godine između Beograda i Subotice putuje sat i 10 minuta.
  • Voja

    12.02.2024 09:15
    Pruga
    Dok ima kredita nema razloga za brigu.To je briga za neku drugu generaciju.
  • Nd

    11.02.2024 02:12
    Ns
    Zar nevidimo da nas pljackaju svaki dan.
  • Ns

    10.02.2024 23:26
    Nd
    A 8 mil.evra za kocke u BG.i to si lepo zavrsio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti