FOTO Deo Ulice Jovana Subotića zatvoren za saobraćaj: Evo kuda mogu, a kuda ne mogu vozila

Deo ulice Jovana Subotića zatvoren je za saobraćaj od danas, 12. februara.
FOTO Deo Ulice Jovana Subotića zatvoren za saobraćaj: Evo kuda mogu, a kuda ne mogu vozila
Foto: 021.rs
U pitanju je desna traka, od Ulice vojvode Bojovića do Masarikove, dok će se u levoj kolovoznoj traci saobraćaj odvijati jednosmerno.
 
To, između ostalog, znači da iz Miletićeve ulice ne može da se skrene levo, odnosno iz Vojvode Bojovića desno ka Novosadskom pozorištu.
 
Do izmene režima saobraćaja došlo je zbog sanacije havarije, koja je nastala usled kvara na vrelovodnim šahtovima. 
Ova izmena važiće do 19. februara.
 
Zbog ovih radova, trase menjaju autobusi na linijama 1, 3, 5, 5N, 8,17, 22, 23 i 24.
Saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
 
Linija 1
 
Smer sa Klise: iz Kisačke ulice autobusi će skretati desno na Bulevar kralja Petra I, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu do raskrsnice Jevrejska/Bulevar Mihajla Pupina, gde će skretati desno na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije. 
 
 
U suprotnom smeru autobusi idu redovno. 
 
Linija 3
 
Smer sa Detelinare: autobusi će sa Bulevara kralja Petra I skretati desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Koristiće postojeća stajališta drugih linija. 
 
U smeru iz Petrovaradina autobusi idu redovno.
 
Linija 5 i 5N
 
Smer sa Temerinskog puta: iz Temerinske ulice autobusi će skretati desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u Ulicu Novosadskog sajma i dalje redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije.
 
U smeru sa Avijatičarskog naselja autobusi voze redovno.
 
Linija 8
 
Smeru sa Novog naselja: sa Bulevara kralja Petra I autobusi će skretati desno na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija.
 
U smeru sa Limana busevi idu redovno. 
 
Linija 17
 
Smer od BIG-a: iz Kisačke ulice autobusi će skretati desno na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, levo u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija, osim stajališta kod Lutrije. 
 
U smeru prema BIG-u autobusi će saobraćati redovnom trasom.
 
Linija 22 
 
Polazak u 6.30h iz Kaća, koji u redu vožnje ima dodatnu oznaku C (Kać-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.
 
Linija 23 
 
Polasci iz Budisave u 6.00, 6.15 i 3.35, koji u redu vožnje imaju dodatnu oznaku C (Budisava-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.
Linija 24 
 
Polasci iz Kovilja u 4.50, 22.20, 23.35 i 2.45, koji u redu vožnje imaju dodatnu oznaku C (Kovilj-centar Novog Sada), neće saobraćati do centra već redovnom trasom linije do Železničke stanice.
 
Inače, Novosadska toplana je saopštila da radovi neće uticati na grejanje. 
  • garins

    12.02.2024 12:40
    @Budisavcanin
    Minuse tuce napredna omladina koja dolazi sa Skodama i dzipovima na posao...
  • Nikola

    12.02.2024 11:07
    Svaki put ista priča. Linija 5 staje na svim stanicama osim na onoj gde je najpotrebnije - kod Lutrije. Pošto ne prolazi pored Futoške pijace, gubi se veza sa svim futoškim, beočinskim i karlovačkim linijama, a ta veza bi mogla da se ostvari kod Lutrije.
  • S

    12.02.2024 09:27
    Nijedan poklopac od sahta nije postavljen kako treba, ili upadnes ili strci, a slivnici su svi uzdignuti i voda formira omanja jezerca oko njih posle svake kise, pa dok prirodno ne ispari, i to sve na potezu od Safarikove do Temerinske...
    Inace ovi poklopci koje sada rasturaju su zvucali kao manje detonacije, poslednja tri meseca ne spavamo nocima. I da, to je sve radjeno letos, tj.radovi su zavrseni u septembru, cini mi se. Da li je moguce da niko ne vrsi nadzor tih radova, da slivnik ima pad, da poklopci od sahtova budu adekvatno postavljeni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti