Rotarijanci sadili drveće u univerzitetskom kampusu

Rotari klubovi iz Novog Sada zasadili su 15 stabala, kako bi doprineli ponovnom ozelenjavanju glavnog grada Vojvodine, čije je zelenilo pretrpelo velike štete u letošnjim superćelijskim olujama.

Rotarijanci su, u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem Gradsko zelenilo, u okviru akcije "Rotari klubovi svome gradu" zasadili crvenolisne šljive, stubaste grabove i bele jasene, u vrednosti od oko 430.000 dinara.

Drveće je zasađeno na prostoru univerzitetskog kampusa.
 
"Na ovaj način želeli smo simbolično da damo primer udruživanja i rada za dobru svrhu, kako bismo inspirisali i druge organizacije da se pokrenu i daju svoj doprinos u ozelenjavanju našeg grada", kazala je predsednica Rotari kluba Novi Sad-Dunav Natalija Marko.

Prethodno je klub zasadio i 10 Pančićevih omorika u dvorištima škola i vrtića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti