Novosadski SSP: Kako se finansira kupovina glasova?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde saopštio je da su naprednjaci za 12 godina za kapitalne investicije potrošili 107 milijardi dinara, a da niko od Novosađana ne živi bolje.
Novosadski SSP: Kako se finansira kupovina glasova?
Foto: 021.rs

"Novi Sad se raspada, ulice su zakrčene, trotoari razrovani, kanalizacija zapuštena pa grad posle svake kiše pliva u fekalijama...", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik Gradskog odbora SSP-a Vladimir Vrsajkov.

Kako dodaju, odlazeći gradonačelnik Milan Đurić se hvali novim projektima za koje su predviđena sredstva u budžetu. 
 
"Najskuplje je parterno uređenje prostora iznad podzemne garaže u Ulici Modene u iznosu od 780 miliona dinara, što će umesto investitora platiti našim parama, zatim sledi uređenje Almaškog kraja sa 660 miliona dinara, a treće je gradnja takozvanog parka kod Spensa sa 260 miliona dinara. Potpuno je jasno da da ni ove, kao i svih prethodnih godina, u planu nema kapitalnih infrastrukturnih investicija neophodnih za normalno funkcionisanje grada, ali i da nema para za obećanu odštetu od posledica prošlogodišnje oluje", navodi se.

Pitaju i da li se Novosađana koristi za kupovinu glasova "kojoj smo svedočili na decembarskim izborima, a o kojoj danas priča cela Evropa.

  • Novi Sad

    14.02.2024 12:47
    Šta reći?
    Pa tek vaši bivši zutaci,pa plate nismo dobijali 3 meseca u komunalnoj firm.Vas bivši Igor Pavlicic kad je rukovodio sa gradom. Od vas nema gorih pa ko god vladao u NS.
  • SNS

    14.02.2024 05:20
    BOT
    Vidi se iz priloženog da ćemo još dugo ručkati parizer. Tačnije do kraja života?
  • Tapkalo

    13.02.2024 21:03
    Bar se ovi iz ssp iskreno zalazu za gazdinu drzavu. Tajkun te placa tajkunu se vraca. I pored tajkunizacije bolji su duplo od anarho ultra levih zelenih,zajedno,bravo,psg... Tesko nama Srbima sa ovakvom nasilnom,tajkuskom,placenicko-ambasadorko-spijunskom " opozicijom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti