Obezbeđeno 34 agregata za električnu energiju u vanrednim situacijama

Pokrajinska vlada je, preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, obezbedila 34 agregata za električnu energiju.
Obezbeđeno 34 agregata za električnu energiju u vanrednim situacijama
Foto: 021.rs
Oni će biti na raspolaganju lokalnim samoupravama i institucijama na teritoriji Vojvodine u vanrednim situacijama.
U nevremenu koje se dogodilo u julu prošle godine u pojedinim mestima, došlo je do prekida snabdevanja građana električnom energijom.
 
Pokrajinska vlada je na vanrednoj sednici tada donela zaključak o potrebi da se nabave agregati, koji će se koristiti u vanrednim situacijama, za šta je izdvojeno 25 miliona dinara.
Preko Direkcije za robne rezerve AP Vojvodine, obezbeđena je pomoć u prehrambenim proizvodima za Dom "Veternik", ustanovu socijalne zaštite koja na trajnom zbrinjavanju ima 500 korisnika različitog uzrasta i stepena podrške.
 
Pokrajinska vlada na današnjoj sednici izdvojila je i 33,5 miliona dinara za rehabilitaciju saobraćajnice u Ulici Vladimira Nazora u Melencima, najvećem naseljenom mestu na teritoriji grada Zrenjanina, navodi se u saopštenju.
  • Jooj

    15.02.2024 13:35
    Čuvaće ih u vikendici
    Nema izveštaja koliko u kom mestu ih je raspoređeno, ko ih je zadužio i ko (ime i prezime) je odgovoran za evidenciju upotrebe. Svi će završiti u vikendicama. Kako lako je nestao zid sa tvrđave da se još ne zna ko je odneo ceo zid još lakše će nestati agregati.
  • Liman

    15.02.2024 08:37
    Jel bar jedan za Vodovod, da proradi kad nestane struje. Nije baš zgodno da Novi Sad ostane bez vode svako malo kad nestane struja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti