Praznici, pa se ne radi: Ručna bomba drugi dan stoji u žbunju na Avijatičarskom naselju

Ručna bomba koju je Novosađanin 15. februara tokom dana otkrio u žbunju na Avijatičarskom naselju i dalje stoji na ovom mestu.
Praznici, pa se ne radi: Ručna bomba drugi dan stoji u žbunju na Avijatičarskom naselju
Foto: 021.rs
Policija se drugi dan ne odgovara na pitanja portala 021.rs kada će biti uklonjena i o kakvoj bombi je reč, a na licu mesta je i dalje "čuvaju" dva patrolna vozila.
Podsetimo, Novosađanin koji živi u ulici Boška Vrebalova je tokom čišćenja lišća ispred napuštene kuće pronašao ručnu bombu.
Odmah potom je pozvao policiju, koja je došla i obezbedila mesto dok ne dođe kontradiverziona jedinica i ne ukloni je.
 
Međutim, drugi dan za redom, od kontradiverzione jedinice ni traga ni glasa, te ovaj prostor dežurne policijske patrole i dalje obezbeđuju.
 
Nije poznato do kada će ova ručna bomba stajati na ovom mestu i kada će jedinica koja treba da je ukloni stići na lokaciju.
  • Ana

    17.02.2024 19:25
    A ko proverava kada su dojave?
    @Milan
    Veoma cesto su dojave o postavljenim bombama (sud, skola, aerodrom) - da li to znaci da proveru rade lica koja nisu osposobljena? Da bi se par dana cekalo ako se vidi nesto sumnjivo?
  • Zz

    17.02.2024 12:39
    @Detelinarac
    Ima…dežura pored bombe …
  • Hitno !

    17.02.2024 11:22
    Pas - igracka
    Da li je neko razmisljao o tome da pas moze da je zameni za loptu i uzme i odnese ili ne daj Boze aktivira dok neko prolazi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti