Novosađani, pomozimo Dimitriju u njegovoj borbi: Ima specifični oblik cerebralne paralize

Prikupljaju se novčana sredstva za lečenje petnaestogodišnjeg Dimitrija Matića, koji ima specifični oblik cerebralne paralize - kvadriparezu.
Ova dijagnoza ustanovljena mu je usled nedostatka kiseonika i komplikacija na porođaju.
 
Dimitriju su sredstva potrebna za intenzivne fizikalne, defektološke, logopedske i stomatološke tretmane, hidro i hipoterapije, masaže, tretmane robotike, potrebna pomagala, proteze, ortoze, sprave, kao i operacija tetiva i lečenje u Rusiji.
On ni danas ne sedi samostalno, ne hoda, vezan je za kolica, ne koristi ruke, ima epi promene, otežano žvakanje i gutanje, problem sa vidom, problem sa disanjem-bronhijalnu asmu. 
 
Dimitriju je nakon operacije na kičmi u Turskoj, tri operacije tetiva u Rusiji, operacija na grlu u Novom Sadu i mnogobrojnih sati vežbanja, potrebno obezbediti sredstva za oporavak i ostale tretmane i operacije.
Zahvaljujući do sada prikupljenim sredstvima Dimitriju je obezbeđena šetalica pomoću koje uči da hoda.
 
Dimitriju možete da pomognete slanjem SMS poruke sa brojem 440 na 3030 ili uplatama na dinarski račun: 160-0000000492885-89, devizni račun: 160-0054000025006-60, IBAN: RS35160005400002500660, SWIFT/BIC: DBDBRSBG.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti