Tmurna sreda nam stiže: Novosađanima donosi mnogo dešavanja, ali i radova

Ova sreda u Novom Sadu biće promenljivo oblačna.
Tmurna sreda nam stiže: Novosađanima donosi mnogo dešavanja, ali i radova
Foto: 021.rs
U gradu će biti organizovano dosta dešavanja, pa ukoliko pronađete slobodnog vremena, pogledajte šta vas očekuje u novom danu.
 
Kao i uvek, 021 je tu da vas informiše o svim najvažnijim temama dana. Pa, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Sreda će u Novom Sadu biti promenljivo oblačna. Minimalna temperatura biće 4, a maksimalna 13 stepeni. Vetar će biti slab do umeren zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni.
 
Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Sremske Kamenice, Petrovaradina, Beočina, Kaća i Begeča neće imati struje. Od 9 do 12 časova struje neće imati deo ulice Patrijarha Rajačića 1-51, 2-16 u Petrovaradinu, a za ostala naselja pogledajte OVDE.
 
Pojedine ulice u Novom Sadu neće imati vode od 9 do 12 časova, a to su ulica Milke Grgurove 4, 4a, 4b, 4c i Jiričekova 1, 7b i 7c. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.
 
Podsećamo vas na aktuelne radove i zatvorene ulice:
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na deonici auto-puta, od petlje Batajnica do petlje Novi Sad Centar zbog radova. Od 7 do 17 časova postavljaju se optički kablovi na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu. Radovi se izvode u pokretu, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova. Ovaj posao trebalo bi da bude završen do 18. marta.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Dragiše Brašovana. Izmena režima saobraćaja se odnosi na pešačku stazu, parking i kolovoz u delu Dragiše Brašovana, od broja 8 do broja 16. Prva faza podrazumeva zabranu saobraćaja od broja 14d (14, 14a,14b,14c i 14d) do broja 16, a druga faza zabranu saobraćaja od broja 8 do broja 12. Celokupna izmena saobraćaja važiće do 15. aprila.
 
- Izmenjen je saobraćaj u Ulici Ilije Đuričića i Vladimira Perića Valtera u delu Studentskog grada do 18. marta.
Gde ići?
 
Promocija knjige "Zapisi iz Makedonije" Milutina Stančića održaće se u 19 časova u Čitaonici Gradske biblioteke, u Dunavskoj 1.
 
Tribina "Kako napraviti i zagubiti figure - lični primer" Mrđana Bajića počeće u 18 časova u novosadskom Ogranku SANU.
 
"Operske priče" održaće se od 19 časova u KC Barka.
 
Novi crni humor u London Pabu od 20 časova.
 
Stand-up "Sam protiv sebe" Darka Mitrovića počinje u 20.30 časova u Gerili.
 
Predstava "Mišja groznica" igraće se od 21 čas na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
 
Predstava "Igraj" igraće se od 19 časova na Maloj sceni Novosadskog pozorišta.
 
"Bogojavljenska noć" igraće se od 19.30 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih.
 
Zajednička veganska večera počeće u 19 časova u Omladinskom centru CK13.
  • Radovi

    20.02.2024 21:13
    Što se tiče radova u gradu nije sve u redu. Kad u nekoj ulici radite nov parking i zatvorite je napravite nam velik problem. Znate da grad nema dovoljno parking mesta a tada je kolaps. Gde parkirati? Kada parkiramo na trotoar ili zelenu površinu ( ne može auto u stan ili terasu) onda komunalci zovu pauka. Stvarno nije u redu. Odredite vi neko mesto i stavite privremeni znak za parking. Hvalaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti